Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen csaphosszabbító megoldá...

Milyen csaphosszabbító megoldás van ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Tavaly cseréltem Mofém kádtöltőt, aminek rövid a kifolyó csöve, de most kád lett cserélve és a kád pereme vastag a falnál, ezért a víz ha jobban megnyitom, nem csak a kádba folyik hanem a falicsempéhez is. Kérdeztem múltkor ahol a csaptelepet vettem, (ahol igazából nem is értették mit akarok), azt mondták nincs hosszabbító. Nem akarok új csaptelepet venni, mert nemrég vettem és jó, ezért keresek hosszabbító megoldást hogy a víz csak a kádba menjen. Tudna valaki ötletet adni?
2022. ápr. 27. 09:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#9, az is megoldás lenne hogy a fali csatlakozót hosszabbítózni, de nagyon csúnya lenne a nagy hézag, a csaprózsa nem takarna.
2022. ápr. 27. 14:07
 12/23 anonim ***** válasza:
53%
Édes istenem.., veszel egy 3000 forintos kínai csaptelepet, aminek hosszabb az a része és kicseréled.
2022. ápr. 27. 17:18
 13/23 A kérdező kommentje:
#12, látom elég jártas vagy a témában, vagy pedig 13 éves billentyűhuszár lehetsz... hol veszel te 3 ezer forintért csaptelepet? Ha okosat nem tudsz írni, inkább ne írj semmit.
2022. ápr. 27. 17:54
 14/23 anonim ***** válasza:
36%

[link]

Csókolom

2022. ápr. 27. 18:14
 15/23 A kérdező kommentje:
#14, obibol semmit sem veszek, gyenge minőségű minden. A másik meg az hogy nem mindegy milyen a csatlakozócsavar átmérő. Ez szűk, az én csaptelepem széles úgyhogy ez biztos nem lenne jó hozzá csak toldóval esetleg.
2022. ápr. 27. 18:28
 16/23 anonim ***** válasza:
36%
Na, jó’van, húzzál valahová! Akko’ nem ezt veszed meg, meg nem az obiban, csak linkeltem egyet, hogy létezik, amit keresel, hagy ne találgassak má’, hogy te melyik boltba teszed be a lábamat, meg egy szar képről találtam ki az átmérőjét a csap telepednek!
2022. ápr. 27. 19:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg, megvettek a leggagyibb kádtöltőt, az obi csak upgrade lehet
2022. ápr. 27. 19:11
 18/23 anonim ***** válasza:
16# látszik az agy-hiányod, nem kell ennyire reklámozni!
2022. ápr. 27. 20:58
 19/23 A kérdező kommentje:
Eleve a Mofém nem gagyi és van rá 5 éves garancia, de az obis csaptelepek mindenhol lyukasak, mint egy szökőkút úgy jön a víz, nem egy embertől hallottam már. Na de hétvégén jön a vizes és megmondja mit lehet ilyen esetben kitalálni.
2022. ápr. 28. 11:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdéses kifolyócsövet lehet cserélni, tetszőleges méretre. Vagyis nem tetszőlegesre, mert 3 méteres nincs, de mekkora kellene? Ez a képen nem a sajátod, gondolom.

30 cm-nek már elégnek kellene lenni.

[link]

2022. ápr. 28. 15:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!