Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen csaphosszabbító megoldá...

Milyen csaphosszabbító megoldás van ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Tavaly cseréltem Mofém kádtöltőt, aminek rövid a kifolyó csöve, de most kád lett cserélve és a kád pereme vastag a falnál, ezért a víz ha jobban megnyitom, nem csak a kádba folyik hanem a falicsempéhez is. Kérdeztem múltkor ahol a csaptelepet vettem, (ahol igazából nem is értették mit akarok), azt mondták nincs hosszabbító. Nem akarok új csaptelepet venni, mert nemrég vettem és jó, ezért keresek hosszabbító megoldást hogy a víz csak a kádba menjen. Tudna valaki ötletet adni?
2022. ápr. 27. 09:22
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

A képen pirossal jelzett részre gondoltam.

[link]

2022. ápr. 27. 09:29
 2/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ebből van hosszabb, rövidebb. A hosszabb talán elég lenne, hogy ne a csempére menjen a víz.

2022. ápr. 27. 09:37
 3/23 A kérdező kommentje:
Ugyanezt néztem a boltban és fürdőbe ez csúnya lenne, direkt konyhába való. De azért köszi, végső esetben beszélek vízszerelővel hogy mit tud ajánlani.
2022. ápr. 27. 09:42
 4/23 anonim ***** válasza:

Pedig simán használják fürdőben is. Mosdókagylónál is. Általában amikor túl magasan van a csap, hogy ne fröcsköljön a víz.

Egyáltalán nem kizárólag konyhai, meg nem csúnya. Van többféle változata. Van különböző színekben. Biztosan van olyan, ami a fürdőtökbe is illik.

Mást nem tudsz tenni, ha nem akarsz új csaptelepet.

2022. ápr. 27. 09:45
 5/23 A kérdező kommentje:
Ez egy pici 10 centis hosszabbító, gondolom nem lehet nyújtani rajta és nem is biztos hogy rá tudnám csatlakoztatni. Lehet vizes meg tudná bütykölni úgy hogy másik lefolyó szárat tesz hozzá. Elég ökör gyártás, mert direkt kádtöltő és nem gondoltak arra hogy a mai kádak már nem olyan karcsúak mint a régiek.
2022. ápr. 27. 09:51
 6/23 anonim ***** válasza:

Lehet legyártatni kívánságodnak megfelelő csövet, de az gyakorlatilag drágább lenne, mint egy új csaptelep.

Én vennék egy megfelelő újat a régit meg feltenném Vaterára, Jófogásra, vagy elüzletelném a vizessel.

2022. ápr. 27. 10:33
 7/23 A kérdező kommentje:
Megkérdezem a vizes ismerőst, szóban már beszéltünk erről, de nem nézte meg. Azt mondta meg lehet csinálni és nem kell új csaptelepet venni. Most volt teljes fürdőfelújítás, nem tudok kivágni 20-25 ezret jelenleg, de a fürdés meg minden nap muszáj úgyhogy sürgős megoldás kellene.
2022. ápr. 27. 10:40
 8/23 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy elvetemült ötlet, de mi lenne ha az amúgy is ott lévő gégecsöves zuhannyal töltenéd??
2022. ápr. 27. 11:46
 9/23 A kérdező kommentje:
#8, az időigényes, délután megkérdezem a vizeset és okosabb leszek utána. De amúgy találtam kifolyócsövet ami magában van és olyan hosszú amire nekem lenne szükségem. Tehát csak alul kellene rácsavarni az új csövet. 1700 ftól 3000 ezerig van választék és az lényegesen jobb megoldás mintha új csapot vennék. Az a kérdés hogy a Mofém csapomhoz lehet e másféle csövet tenni.
2022. ápr. 27. 12:08
 10/23 anonim ***** válasza:
Sztem vedd le a kifolyócsövet, és vidd magaddal pár szaküzletbe. Másik megoldás a csap csatlakozó és a fali csatlakozó közé egy cső közdarab beszerelése.
2022. ápr. 27. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!