Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy kell használni egy lapos...

Hogy kell használni egy lapos öblítésű vécét?

Figyelt kérdés

A probléma a következő:

Utoljára gyerekkoromban volt lapos öblítésű vécénk. Tizenéves koromtól vízbe pottyantósat használtunk, én ezt szoktam meg, semmi gondom nincs vele.

Most, hogy olyan helyre kerültem, ahol lapos öblítésű vécé van, szembesültem egy aprócska problémával. Én ugye férfi vagyok és néha nyomok olyat mint egy vimes doboz. Na most ez a lapos öblítésű vécé esetén előbb ér talajt, mint hogy a kiindulási helyétől elszakadna. Ilyen esetben a fizika törvényeinek megfelelően oldalirányba próbál kitörni, adott esetben elérve a vécécsésze peremét is, továbbá összemázolva a nemesebbik testrészemet. További probléma a szag, ami sokkal intenzívebb, mint mély öblítés esetén. Ezen az ember nem akar rajt kotlani negyed-fél órán keresztül...

Szóval más is szembesült ezekkel a problémákkal? Milyen megoldási lehetőségek vannak?

#WC #mély öblítésű wc #lapos öblítésű vécé
2022. ápr. 22. 15:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

6: 16 cm.

A laposöblítésű WC platója 20-25 cm-re van...:)

2022. ápr. 23. 00:42
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

És ötleted sincs, hogyan tehetnél szert megfelelő - eddig már bevált - WC-csészére?...

Beszarás...

2022. ápr. 23. 00:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos az albérletben még egy szeget se verhetek a falba...
2022. ápr. 23. 11:42
 14/17 Senior Séf ***** válasza:
100%
No, akkor vigyél be magaddal egy erővágót, és menet közben csípd el a produktumot szabványos, 10,8 cm-es darabokra. Úgy már nem okoz problémát.
2022. ápr. 23. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
13: És esetleg nem költöznél el...?
2022. ápr. 23. 18:33
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

"Ilyenkor meg kell várni, amíg kiázik, néha órák alatt"

Azt a k^rva élet milyen igénytelen féreg vagy... :D

2022. ápr. 23. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy alkothatsz ekkorát. Nekem lapos csészém van, de egyszer se történt ilyen még. Pedig férfi vagyok, és elég nagyokat alkotok.
2022. máj. 2. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!