Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lyukak letakarása a kád oldalán?

Lyukak letakarása a kád oldalán?

Figyelt kérdés

Megvettünk egy házat, aminek a fürdőszobájában a kád (levehető) fém oldalán lyukak találhatóak.

Arra gondoltam, hogy vennék rá vízálló dekorfóliát és befedném vele, mert így elég sokat ront az összhatáson.

Nem tudom azonban, hogy azok a lyukak csak dekorációs célt szolgálnak-e, vagy valójában szükség van rájuk szellőzés céljából? Ebben az esetben természetesen nem fedném le.

2022. ápr. 19. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Soha nem láttam még ilyet, de szellőzésre nincs szükség, szóval letakarhatod. Az épített kádfalon sincsenek lyukak! Mindenesetre ha fóliával takarod le, akkor úgy gondolom, hogy látszani fognak a lyukak, egy idő után a fólián kirajzolódnak.
2022. ápr. 19. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát ezt így mi sem fogjuk tudni neked megmondani...

Ilyet panelekben alkalmaztak, de azt írod házat vettél...

Vedd le azokat a fedeleket, és nézd meg mi van alatta? Központi fűtés csöve a kád alatt esetleg?

2022. ápr. 19. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

"Soha nem láttam még ilyet, de szellőzésre nincs szükség, szóval letakarhatod. Az épített kádfalon sincsenek lyukak! "

Én nem láttam még -->nincs rá szükség--> letakarhatja :D :D

[link]

2022. ápr. 19. 10:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Elírtam bocsi, jól mondod: lakást vettünk.

És igen, ott futnak a fűtő csövek. Ebben az esetben is takarható?

2022. ápr. 19. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Ott jön ki a meleg levegő télen. 🤦
2022. ápr. 19. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Panelban a kád alatt fut a fűtőcső. Kivéve, ha felújítottak, és másként vezették a fűtést.
2022. ápr. 19. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Klasszik panel-wellnes termál kád :)

Ha leragasztod, télen brutálisan fel fog melegedni a lemez, a fólia is felpúposodik/leválik, ocsmány lesz.

2022. ápr. 19. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
"Letakarni" sosem próbáltam, ellenben "beépíttettem" ytongból és csempéből.
2022. ápr. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!