Meddig tudnál életben maradni ha tegyük fel kialakulna egy nagyon komoly élelmiszer és üzemanyaghiány?
Erre szerencsére nem sok esély van, de tegyük fel hogy 3 nap leforgása alatt a pánikvásárlók miatt teljesen kiürülne az összes bolt.
Ám de az áruforgalom teljes leállása miatt, nem lenne utánpótlás.
Az összes létező üzlet és benzinkút bezárna, akármerre mennél csak lezárt üres boltokat látnál, és javulásra belátható időn belül semmi esély.
Meddig tudnál így életben maradni?
Meddig lenne otthon élelmed?
Mit tennél ha az is elfogyna?
Én sokáig, hónapokig, mert a jég hátán megélő típus vagyok, minden elkényeztetés és extra allűr nélkül. Volt már, hogy 3 nagyobb szem krumpliból 2 napig ettem paprikáskrumplit, mert a szükség úgy hozta.
Viszont a kutyámmal és a 2 macskámmal lennének gondok, mert piszkosul válogatnak.
4.-re.
Nem lenne. A macska finom.
6# most komolyan ezt kérdezed? 😂
Talán a lábán mint ahogy az elmúlt évezredekben tették az emberek.
Ahogyan a múltban tették az emberek.
Évszaktól függően amit talál út mentén.
Vadászik. Halászik. Nem eszik.
Vizet spejzol ha van egy csöpp esze.
6.-ra.
- A benzin nem azonnal fogy ki. Ha látom, hogy félig a tank, és sehol nincs a környéken, akkor indulás. Vagy te mire várnál?
- A kiképzésen tanították: "Ha késed van, mindened van." Azaz, nekem van vadásztőröm. Neked teletankolt kocsid. Elkérhetem a kocsit? >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!