Hogyan tudnék spórolni?
Egyedül élek, életmódot akarok váltani. (célom a fogyás)
sokan azt mondják ételen nem érdemes spórolni de én máson nem tudok, tvm nincs, mobil előfizetésem sem, csak netflixem van.
Nasi helyett vegyek gyümölcsöt pl mandarin, kiwi? Ha két étkezés között éhes vagyok ezt tudnám enni.
Hogyan vásároljak be?
Reggelire szeretek rántottát enni három tojásból tehát ha veszek 10db tojást akkor már három nap reggelije meg is van, nem?
Azt nem akarom, hogy valami rám romoljon.
Esetleg írjam fel mit akarok főzni ekkor és ekkor menjek el a boltba, vegyek meg mindent és utána 5 napig ne menjek bolt közelébe? Csak mert hajlamos vagyok feleslegesen is átmenni a boltba.
Ha nem eszel glutén és tejfehérje tartalmu ételeket alapból elkezdesz fogyni (2-3 hetente 1x enned kell ilyen tartalmu ételeket, mert elszokik a szervezeted).
Ki kell számolni a kalória bevitelt és mérlegen mérni a mennyiséget! Max egy hétig lesz éjség érzeted, mert valószínűleg sokkal többet eszel mint amire szüksége van a szervezetednek. Utána abszolút nem leszel éhes, mert elegendő a táplálék. Fél év után ránézésre is tudni fogod mennyit ehetsz.
Ha ezt megszoktad(kb 2 hét), heti 2x edzened kéne (cross fit, TRX, kattle ball, úszás stb), mert lottyat leszel. (olyan nincs, hogy ne lenne heti 2x1,5 óra edzésre ideje valakinek, a lustaság és a kifogások keresése nem indok)
Max heti 0,5-1 kg-t szabad fogyni!!! Ha ennél többet fogysz, a sejtjeid vízháztartása felborul. Majd mikor abbahagyod, és visszaállsz a korábbi étkezési szokásaidra, vissza fogsz hízni! Továbbá biztosan dagadtabb leszel, mint előtte voltál.
Nem kell mindenféle idiótaságot kipróbálni, amit írtam bizonyítottam működik és nem káros a szervezetedre. A csirkemell + rizs kombót napi 2x enned kellene. Az összes csoda fogyókúrás izéhez képest, ez jóval olcsóbb lesz, és bizonyítottan hatásos. Diétázni kell, nem fogyókúrázni!
Az olyant hogy mit esznek a STAR-ok (sosem említik mennyit edzenek), meg hogyan fogyjuk 10 kg-t 1 hét alatt típusú cikkeket el sem szabad olvasni!
Az emberek nagyon kis része képes tartósan lefogyni, a nagy részük a fogyókúra miatti drasztikus súlyvesztés, a másik részük pedig egészségügyi okok miatt biztosan vissza hízik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!