Szerintetek lakásban mennyi az ideális hőmérséklet?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 17:44
11/25 simad válasza:
A tested nem melegszik fel 40 fokra xdd
12/25 anonim válasza:
10-es!
Én elhiszem, de ez betegség jele, nem normális dolog. A keringéseddel lehet komoly probléma, vagy nem tudom, de ki kellene vizsgáltatni.
13/25 anonim válasza:
Jaj, nehogy már komolyan vedd!.. :)
14/25 simad válasza:
Köszönöm, de élőhalottnak érzem magam, nem kellenek az orvosok ezek a pogány keresztény orvosok...
15/25 simad válasza:
Komolyan veszi sajna, hát annyit mondok fával fűtök kandallóban és nincs hőmérőm. Nem szoktam ezzel szórakozni, van jobb dolgom is.
16/25 anonim válasza:
Az én hálószobámban télen 19° van, a lakás többi szobájában 20-22, a konyhában üzemszünetkor 19-20°.
17/25 simad válasza:
De mire jó ez a nagy precizítás?
18/25 anonim válasza:
srácok, a 40 fok az csak egy kánikulásabb nyári nap kinn a szabadban. nem fogsz belehalni, minden kibãszott évben van 40 fok kb 2-3 hónapig, bizonyos kontinseken kb egész évben 🤫😏
Panelben beltérben is van simán ennyi
19/25 anonim válasza:
Nekem 23-25 fok az ideális. Nagyon fázós vagyok. 19-20 fok az nagyon kevés.
20/25 simad válasza:
18 as hát ezaz főnök csak itt divat a 10 meg 30 közötti hőmérséklet, méregetik kinwk nagyobb a pénztárca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!