Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik országot választanátok...

Melyik országot választanátok inkább?

Figyelt kérdés

Ha befejeztem a szakmám tanulását (december kb), el szeretném hagyni az országot. Három cél játszik:

Amerika

Kanada

Hollandia

Angolul beszélek, Hollandul nem viszont tetszik az ország és nem kell 10 órát repülni sem :)

Szépségiparban fogok elhelyezkedni

2022. ápr. 4. 00:53
A kérdező szavazást indított:
Kanada
Amerika
Hollandia
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Mit értesz "Amerika" alatt? Mert olyan ország, hogy Amerika, olyan nincs. A kontinens Amerika viszont rengeteg országot jelent. Ha szűkíted Észak-Amerikára, akkor még mindig 3 ország van, Kanada, USA, és Mexikó.

Ezek közül az USA nem kiváncsi egy önjelölt szépségipari 265milliomodik jelentkezőre. Kanadában a pontrendszerrel elég jó esélyed lenne, Mexikóban pedig nem boldogulnál az angoltudásoddal.

Szóval?

2022. ápr. 4. 04:21
 2/7 franciasrac ***** válasza:
61%
Nincs olyan ország hogy "Amerika"
2022. ápr. 4. 04:36
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Ebből az első kettőt nyugodtan kizárhatod.

De Hollandia sem vevő egy kezdő műkörmösre.

2022. ápr. 4. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Szépségiparban dolgozó bevándorlóból annyi van mint égen a csillag. Nem megbántani akarlak de ez az igazság. Ha nem vagy kiemelten tehetséges, nincsenek jó ismerőseid, vagy nem kint végezted a szakképzést akkor nem sok esélyed van.

- Amerika: hát ez elég tág így. Országot kellett volna definiálni, de gondolom USA akar ez lenni. Felejtős, nem hiszem hogy kapsz munkavállalói vízumot.

- Kanada: az angol mellé oda nem ártana a francia is

- Hollandia: felejtős holland nyelvtudás nélkül, pláne szépségiparban. ŰA holland néni nem angolul fogja neked elmagyarázni hogy milyen körmöt szeretne.

2022. ápr. 4. 11:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerencse hogy nem kormos vagyok :D

Kanada nem minden reszere kell francia (voltam kint rokon latogatason, igy ez szemelyes tapasztalat. Ahol ok laknak, ott nem hasznaljak a franciat. Beszelik, de nem hasznaljak)

Hollandot meg elkezdtem tanulni. Egy regi ismerosom itt el es kepzeld, csak angol tudassal ment ki. Szemelyes tapasztalatbol irt rengeteg dolgot, mig ti csak arrogansan jatszatok a megmondoembert.

2022. ápr. 9. 12:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Beszelik = iskolaban ugyanugy tanuljak, de angolt hasznalnak a mindennapokban - mielott meg ezt is jobban akarjatok tudni.
2022. ápr. 9. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is megjártam a Világot, és az a tapasztalat, hogy nyugat-európában gyakorlatilag mindenki tud angolul, szóval nem érdemes emiatt átszelned az óceánt.
2022. ápr. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!