Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapestiek miért gondolják...

Budapestiek miért gondolják azt, hogy Várpalota valahol a fővárosban van?

Figyelt kérdés
Nem egy alkalommal jártam már úgy, hogy feladok egy hírdetést, mondjuk egy 3-400 forintos akváriumba való halat, amit ingyen el lehet vinni, és biztosan jelentkezik valaki a fővárosból, aki egyből azzal kezdi melyik kerületben lakom, és hányas busszal jut el oda? Minden hírdetésemnél van legalább egy ilyen, amit nem is értek, mert mégcsak nem is Pest megyében van.
2022. márc. 28. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9%

Várpalota nem nagy szám Veszprém és Székesfehérvár közötti pöcegödör, veszprémi csórók költöznek el oda nagyjából. Lakosság ügyileg sem luxus, bár Berhida rosszabb sokkal, vagy Hajmáskér...

Kérdésre válaszolva, én veszprémiként sokáig azt hittem, mint a 7-es, hogy Várpalota a veszprémi püspöki palota a várban 😅😅😅😅

2022. aug. 13. 00:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Tegnap ismét megtalált egy pesti 😅😅😅. Alkudni akart, miver benyögte, hogy fővárosi, onnantól nem volt miről beszélni. Persze utána még jött a mentő szöveg, hogy van posta is, de előre meg nem utalt volna úgysem.

[link]

2022. aug. 16. 06:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd le, mert ez személyijogsértés
2022. aug. 16. 18:03
 14/14 A kérdező kommentje:
#13 MI benne az? Engem hívnak Viktonak ;) A fényképen meg nem felismerhető a másik fél.
2022. aug. 16. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!