Más is kezdi feladni az albérlet/szoba keresést? Ti mihez kezdtek, ha nem jön össze? Esetleg van aki fel is adta, és munkásszállóban kötött ki, mi a véleményetek arról? ⬇️⬇️⬇️
Veszprém-Székesfehérvár vonalon érdeklődöm folyamatosan albérletek iránt, de eddig a 10-ből egy személy válaszolt. Még azt megérteném tán, hogy fb-n nem találnak valamiért szimpatikusnak, de hogy akinek emailt vagy az adott oldalon üzenetet írok, hívom... Vagy a nagy kereslet miatt nincs idejük?
Ezek miatt is fordult meg a fejemben a munkásszálló, mert valószínűleg a kezdésemig nem találok albérletet, így érdekelnének tapasztalatok.
Nekem hihetetlen amit írsz.
Ne a Facebookon keress, mert ott belenéznek az oldaladba és ha nem szimpatikusak az ott látottak - politika, bunkó ismerősök, giccses megosztások, kommentjeid - máris kigolyóznak.
Vannak ingatlanos portálok, ott keresgélj! Aztán majd személyesen annyit mondasz magadról amennyi feltétlenül szükséges.
Telefonáltam, csak nem vették fel, ahol magánszemély volt a hirdető. Egyébként pont hogy emailben jött az egyetlen válasz, és teljesen korrektül leírta, hogy mi a helyzet. Azt még belátnám, hogy Mari néni nem nézi az emailjeit/appok értesítőjét, de hogy a fiatalok... Szerintem inkább nincs kedvük mindenkivel foglalkozni/meg levenni a hirdetéseket.
#2 ez lenne a negyedik évem, hogy albérletbe mennék, és hidd el, én is meglepődtem, hogy ez ilyen nehezen fog menni. Pedig ezelőtt is ilyen időszakban kerestem albit, és tök korrektek/kedvesek voltak az emberek, méltattak a visszahívásra vagy egy sms-re. Az fb-t meg már kínomban kezdtem el használni. Egyébként csak profilkép+a lakóhelyem van közzétéve.
Arra is gondoltam, hogy tán az a bajuk velem, hogy nem vagyok egyetemista/diák...:/
“Arra is gondoltam, hogy tán az a bajuk velem, hogy nem vagyok egyetemista/diák...:/”
Nem hiszem.
Én pl egyetemistáknak ki sem adom (Bp)
Bocs’ de kénytelen vagyok megkérdezni:
Nem vagy esetleg cigány?...mert magyarázat lenne
És egy tipp:
TE adj fel egy jól megszövegezett, intelligens hirdetést a Jófogáson, amibe írsz magadról és az igényeidről!
Akkor téged fognak keresni.
Nem vagyok roma, teljesen átlagos pályakezdő fiatal vagyok- nincs sem állatom, se gyerek, nem dohányzok, és nem költözne be semmilyen pereputty a szerződés után :D
De köszönöm a tanácsot, fel teszek akkor egy hirdetést- ezekszerint nem venné ki magát lustaságként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!