Szokott e otthoni ( esetleg mezítláb és cipőben ) vagy kerti munkák után elòfordulni hogy piszkos lesz lábad/talpad?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy mikor dolgozol mondjuk otthon akár cipőben vagy akár mezítláb, szokott e piszkos lenni a lábad vagy a talpad munka végeztével? De utána meg is mosod ha előrdul piszok.2022. márc. 16. 23:52
A kérdező szavazást indított:
Férfi! Előfordul hogy piszkos a lábam/ talpam!
Nő! Előfordul hogy a lábam/talpam piszkos lesz!
Nem szokott előfordulni!
24 szavazat
2/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem, amikor a tapim full koszos lesz, fekete. Ilyenkor csodálkozom is rajta, hogy mire képes a természet:).
3/8 anonim válasza:
Igen, a kertben késő tavasztól kora őszig, szinte mindig mezítláb vagyok, sőt még szórakoztatom is magam vele, mielőtt lemosom! Mindenféle egyszerűbb figurát rajzolok bele(ha van körmöm, mondjuk utána ezt is levágom)
28f
4/8 anonim válasza:
Nem. Még soha, senkinek nem volt retkes a lába és senki nem használ szappant.. :D :D
5/8 anonim válasza:
Nekem a kezem is koszos, mert egész nap 4kézláb járok.
6/8 anonim válasza:
Sosem szoktam mezítláb kertészkedni,és általában kesztyűt is veszek (nő vagyok). Nyáron ha nyírom a füvet, vagy bármi egyéb kerti munkát végzek, persze,szokott piszkos lenni kezem-lábam. Megmosom/lesúrolom ha befejeztem mert különben nehezen jön le. És persze sosem megyek be a lakásba így.
8/8 anonim válasza:
Igen,nyáron gyakran megesik. Falun élünk,kertet művelek,az udvaron és kertben sokat mezítlábazok.L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!