Féltek egyedül otthon?
Az en hazam kicsi es eddig nem sok napot toltottem egyedul otthon de az biztos hogy fura erzes, foleg egy nagyobb hazban lenne fura teljesen egyedul lenni otthon este. Felni nem felnek de biztos jobb ha van ott valaki mas is.
Zard be az ajtokat, a villanyt csak alvas elott kapcsold le es vegyel egy kis konnektorba bedughato ejjeli fenyt a konyhaba, nappaliba. Hallgass zenet este, kapcsold be a tv-t hatha az segit
Már idősebb vagyok, és én is elég félős. Egy csendes kertvárosi utcában lakunk, ha itthon van a férjem, nem félek, pedig úgy tud aludni, hogy a házat is vihetnék a feje felől.
Viszont egyszer nem volt otthon pár napig, na akkor leköltöztem a föéldszintre, a nappaliban aludtam, a kutya ott aludt a folyosón, egy légtérben velem, (nem 3 kilós, hanem 40 kilós, tanított őrző-védő), de még így sem voltam tökéletesen nyugodt. Sajnos ilyen félős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!