Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Féltek egyedül otthon?

Féltek egyedül otthon?

Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy egyedül lakok egy nagy házban. Csendes kisfaluban lakok, lekopogom, de biztonságos. Mégis amint besötétedik, elkezdek félni, hogy van bent valaki a házban…már nagyon zavar, hogy minden nap îgy félek. Ti mit tesztek ez ellen?

2022. márc. 6. 18:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát inkább a riasztótol ijedj meg, mint hogy arra ébredj,hogy valaki marat a szobában:D Kutyán nem gondolkodtal?
2022. márc. 6. 19:18
 12/24 A kérdező kommentje:
Van, de csak 3 kg😆
2022. márc. 6. 19:26
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát,őő, ha legalább jelez ha idegen mászkál a ház körül,már az is jó. Mopsz ilyenre nem jó, rablogyilkos sátánista terroristákkal is lepacsizna.
2022. márc. 6. 19:42
 14/24 anonim ***** válasza:
43%
Keres kanit!
2022. márc. 6. 20:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Még várom,hogy küldje a címet,aztán költözök is. Így viszont már lehet mondjuk mopszunk, ha már ott vagyok. Remélem jól kijön majd a másik 3kgos kutyával.
2022. márc. 6. 20:06
 16/24 anonim válasza:
87%
Én nem félek. Bezárkózom, egy légy sem jöhet be.
2022. márc. 6. 20:09
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

Szintén családi házban, szintén tök egyedül éltem, és én is sokszor féltem.

Nekem az segített, hogy kialakítottam egy jó esti rutint: korán vacsora, fürdés, aztán lefeküdtem aludni, mert úgy még nem volt időm "beparáztatni" magamat.

Néha a tévét bekapcsolva hagytam, de arról leszoktam, amikor arra riadtam fel az éjszaka közepén, hogy valami horrorfilm ment, amiben éppen üvöltve széttrancsíroztak valakit. Azt hittem, ott halok meg... :D

Ha van riasztód és jók a zárak, akkor szerintem nincs okod félni, elég biztonságosnak hangzik :) És ne feledkezz meg a 3 kg-os testőrről sem! :)

2022. márc. 6. 20:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes, ha félsz. Nagy családi házban meg csak még jobban felerősödik ez az érzet.

Igaz én amikor egyedül laktam albiba, az is tudott ilyesztő lenni, régi hajó parketta volt és csak úgy random hajnalban elkezdett nyikorogni a semmitől, de eskü olyan volt, mintha valaki sétált volna rajta.

Most családi házban lakom, szüleimmel. (kicsit gáz) de mindegy az emeleten csak én, ők a földszinten, de ha valamiért lekell mennem a sötét zavar csak.

Szóval legszívesebben minden lámpát felkapcsolnék :D

26 éves vagyok és ff.

2022. márc. 6. 20:20
 19/24 anonim ***** válasza:
13%
Ha rács is lenne, akkor én inkább amiatt félnék, hogy ha rosszul vagy, és mentőt kell hívni, akkor be sem tudnak menni. Az ajtót még csak betörik, de a ráccsal mit csinálnak?
2022. márc. 6. 20:42
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Gyerekkori traumák miatt nagyon sokáig extrém módon félős voltam, képtelen voltam egyedül aludni. Kb. 16 éves koromra nőttem csak ki, azóta viszont sehol nem félek, sőt, élvezem, ha egyedül lehetek. Aludtam már erdő közepén álló panzióban úgy, hogy tök egyedül voltam a házban, az sem zavart. Szóval a félelem leküzdhető.
2022. márc. 6. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!