Féltek egyedül otthon?
Szintén családi házban, szintén tök egyedül éltem, és én is sokszor féltem.
Nekem az segített, hogy kialakítottam egy jó esti rutint: korán vacsora, fürdés, aztán lefeküdtem aludni, mert úgy még nem volt időm "beparáztatni" magamat.
Néha a tévét bekapcsolva hagytam, de arról leszoktam, amikor arra riadtam fel az éjszaka közepén, hogy valami horrorfilm ment, amiben éppen üvöltve széttrancsíroztak valakit. Azt hittem, ott halok meg... :D
Ha van riasztód és jók a zárak, akkor szerintem nincs okod félni, elég biztonságosnak hangzik :) És ne feledkezz meg a 3 kg-os testőrről sem! :)
Teljesen természetes, ha félsz. Nagy családi házban meg csak még jobban felerősödik ez az érzet.
Igaz én amikor egyedül laktam albiba, az is tudott ilyesztő lenni, régi hajó parketta volt és csak úgy random hajnalban elkezdett nyikorogni a semmitől, de eskü olyan volt, mintha valaki sétált volna rajta.
Most családi házban lakom, szüleimmel. (kicsit gáz) de mindegy az emeleten csak én, ők a földszinten, de ha valamiért lekell mennem a sötét zavar csak.
Szóval legszívesebben minden lámpát felkapcsolnék :D
26 éves vagyok és ff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!