Aki a digi tv-nél van mennyire elégedett a szolgáltatással?
Internet nálunk jó (1000-es), volt hogy 4-en nyomtuk itthonról (férjem, én, gyerekek) teams, zoom, skype, teljesen akadásmentes volt.
A tévét viszont nem kértem, nekünk nem tetszett az adó lista. Abból a t-home jobb.
5# mit ígérnek az mindig a maximum. A szerződésbe ott van a minimum érték is. Ha nem megy alá, nemszólhatsz semmit. Ez minden szolgáltatónál megvan.
Nekem digi mobilkártyám is van. Nem mindenhol műkszik, de ahol igen( városok) ott jó a net azzal is.
Hetes, de nekem ennyi korábban is megvolt, így akkor engem konkrétan átvertek, hogy váltsak, de semmivel nem kapok jobb szolgáltatást, sőt rosszabbat.
Amúgy ez a digi tv-s box milyen? Könnyen kezelhető, felvételi opció van benne?
Nálam nincs box, semmi ilyesmi, nem is volt. Talán külön kell kérni. Bejön az optikai egy routerbe( ők hozták), amiből kijön a tv,telefon, netek. Ennyi, persze wifit is adja.
Sajna minimális sebesség mindenhol megvan. A sebesség részben tőlük, másrészben tőled is függ. Ha a te rendszered képes rá, de övék nem tud annyit, akkor tudsz reklamálni, hogy szerződést szegtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!