Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hőfokra, vagy hőérzetre fűtötök?

Hőfokra, vagy hőérzetre fűtötök?

Figyelt kérdés
Ha melege van valakinek, vagy fázik, akkor: Hőfokra: megvan a beállított ideális hőmérséklet, marad minden így. Hőérzetre: hiába van meg a beállított ideális hőfok, ha fáztok magasabbra veszitek a termosztátot, raktok a tűzre.
2022. febr. 16. 07:15
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
20fok mindig. Én úgy nőttem fel, ha fázol fel kell öltözni, természetes h télen nem vagyok alsógatyában otthon. Bár most igen, de ált nem.
2022. febr. 16. 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Hőérzetre, ami ha nem vagyunk betegek rendszerint egyezik a beállított 22-23 fokkal.
2022. febr. 16. 07:39
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Nálam a kettő nagyon együtt van. 25 fokos házban érzem jól magam, amíg nincs ennyi, addig hüvösnek érzem a levegőt.
2022. febr. 16. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Is-is. Ha 22 fokban is fázom, pedig felvettem a pulcsim, akkor elhatároztam, hogy attól nem csavarom feljebb, mert tuti azért van, mert megint túl sokat ültem és mozognom kell. Különben is az takarékosabb és környezetkímélőbb és egészségesebb :) A gyerekeim egyébként bőven egyszál gatyában és pólóban is jól megvannak, sőt kijelentik, hogy melegük van, amikor én már pulóverben didergek. Szóval szinte biztos, hogy az alacsony vérnyomásom és a homeoffice miatt van a fázósságom, így erre kell is figyeljek a gerincem meg a vénáim érdekében is, hogy "tessék mozogni".
2022. febr. 16. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:

A normálisan válaszolóknak köszönöm a választ.

A ma 07:33-as pedig menjen orvoshoz és kezeltesse magát!

2022. febr. 16. 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!