Létezik valami nagyon egyszerű rolóféleség amit fúrkálás nélkül az ablakra lehet helyezni?
Figyelt kérdés
nem tudom, ilyen öntapadós vagy akasztós(?) dologra gondolok amit baromi egyszerű felhelyezni, aztán lehúzom este és sötétítőként működikma 19:54
1/2 anonim válasza:
Igen, van. Gyöngyláncos roletta néven. Egy rúdra vászon van feltekercselve, két akasztó van a végén amit csak fel kell akasztani az ablak tetejére. A zsinórral meg tetszőleges pozícióig lehúzható ez a vászon, amely lehet félig fényáteresztő, fényzáró vagy thermovászon. Utóbbi a Nap sugárzását hatékonyabban fojtja le.
2/2 anonim válasza:
Én valami ilyesmit vettem a Praktikerbe néhány éve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!