2 éves electrolux kombinált tűzhely gázrózsája takarékon ég és nem lehet feljebb szabályozni. Már két gázrózsánál is ezt csinálja a másik kettő jól szabályozható. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Még garanciális, hívok szerelőt csak érdekel. Megpucoltam amennyire tudtam, a gombokat is újra felraktam. Először csak az egyiknél csinálta ezt, hogy ugyan nehezen begyulladt, de kis őrlángon megy ami nem szabályozható. Most már a nagy égő is vacakol.tegnap 19:59
1/4 Noren1989 

válasza:

Ha nem változott a gáz minősége gyökeresen,
akkor azt mondanám, hogy szimplán kormos,
tisztítani kéne a fúvókákat.
Palackos, vagy vezetékes gázt használtok?
2/4 anonim 

válasza:

Van egy fóvóka amit cserélni v tisztítani lehet, illetve maga a gázszelep amit tekersz. Aztán a gáz-levegő beállítás ha kell.
Minden gáztűzhely ugyanabból áll.
3/4 anonim 

válasza:

Egy finom kis tűvel próbáld meg a fúvókát kipucolni óvatosan. Ez az égőfej alatt van pont középen,és eközben ennek az égőnek a gázt tartsd is benyomva(De max 5-10ec !!!!) hogy kifujja onnan a koszt a gáz. És közben folyamatosan szellőztess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!