Hibásodott meg esetleg valakinek az ilyen típusú bidével kombinált vécéje, ami a csapot illeti?
márc. 1. 13:37
2/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a szűrőt kell kicserélni, ha kemény a víz, gyakran eldugul.
Nálam elég gyakran tisztítani, vagy cserélni kell.
Ha más baja van, lehet alkatrészt rendelni hozzá.
Egyben drága, de én szeretem.
3/11 A kérdező kommentje:
Most volt a szerelő, egyéb gondjaim miatt is hívtam. Ő ilyet még nem is látott. Nem kéne tudni akkor is megjavítani? Mondtam neki, hogy utánanéztem, vannak még alkatrészek hozzá, meg hogy azt olvastam, általában a kerámiabetét hibásodik meg. Azt mondta, jó ez, közben meg csak nagy erővel lehet megnyitni, fordítani a csapon. Így nem lehet használni. :(
márc. 1. 14:52
4/11 A kérdező kommentje:
Én is szeretem, nem tudok létezni nélküle, miután megszoktam.
márc. 1. 14:53
5/11 anonim válasza:
" Ő ilyet még nem is látott."
Na azért mondom hívj egy szerelőt inkább mert aki ott volt az nem az.
6/11 anonim válasza:
Én injekciós tűvel spricceltem(vaktában)műszerolajat a gömbfej alá. Jobb lett.
7/11 anonim válasza:
Keresni kell a fejen egy gumidugót, az alatt van egy csavar, azt kell kicsavarni, akkor lehúzható a karos rész...némi szilikonzsír örökre megoldja a problémát.
amúgy szenzációs ez a bidémegoldás
8/11 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam, de megkérdezni nem mertem, mert hátha nagy marhaság és lebarmolnak(egyesek) :) Mosogatószert próbáltam alájuttatni, nem mentem vele semmire.
márc. 1. 17:58
9/11 A kérdező kommentje:
Majd jön a testvérem, talán megpróbáljuk. Én csak szétszedésig szoktam jutni, ő meg viszi zacskóban, szatyorban javíttatni. Na de ennek vége, semmit nem lehet, nem érdemes javíttatni.
márc. 1. 18:02
10/11 A kérdező kommentje:
Hozatok vele szilikont, mert csak varrógépolajom van. Tudom, hogy az jobb, az a jó.
márc. 1. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!