Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek vele?

Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Van kb 50 kiló festékes, lakkos deszkám, szemétbe nem tehetem, leadni nem lehet. Tüzeljem el? Ötlet?
2022. febr. 5. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szép színes karók lesznek belőle a kertben...
2022. febr. 5. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tüzelném el, mondjuk azért sem mert plusz káros anyagok kerülnek így a környezetbe.

Nem tudom mennyire szeretsz barkácsolni és persze azt sem tudom milyen minőségű, ill. milyen méretűek ezek a deszkák.

Pl.:

kerti komposztáló kialakítása,

kutyaház építése /akár el is adhatod/,

kültéri zuhanyzó kialakítása /paraván/,

kerti bútorok alá, kőburkolat helyett,

ha van esetleg régi, sufni szerűséged, akár belső burkolásnak, polcok kialakításának is jók, de kívülre is felrakhatod és alakíthatsz ki 'polcokat', melyekre növényeket helyezhetsz.

Most csak ennyi jutott eszembe.

2022. febr. 6. 06:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen erre talán jó. Szóval a tűz a legrosszabb választás.
2022. febr. 6. 06:55
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Lomtalanításkor kiteheted, ahogy a szétbontott ágyakat, bútorokat is.
2022. febr. 6. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha van még lomtalanítás egyáltalán.

Ha van, akkor a cigányok elviszik tüzelőnek.

Sok helyen már megszűntették a lomtalanítást a cigányok miatt.

Amúgy nevetséges, hogy ilyen hulladékot legtöbb esetben még pénzért sem vesznek át egy megadott, nevetségesen alacsony mennyiség felett.

Utána meg csodálkoznak, hogy kidobálják az emberek, ahova tudják.

2022. febr. 6. 10:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Na igen... elásni nem lehet... régi is már, vicc hogy vághatom be a kazánba, ha meg elfuvarozom valami szeméttelepre akkor meg az autóm pöfékeli a füstöt. Szemétégetőt meg bezáratták mert káros.
2022. febr. 6. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

VAN lomtalanítás, az országban mindenütt!

Csak annyi a változás, hogy egyes helyeken nem kitűzött és előre meghirdetett lomtalanítás van - az általad is említett ok miatt - hanem egyénileg lehet kérni ingyenesen egy évben egyszer, vagy kétszer.

2022. febr. 6. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Hol laksz? Nekem kellene pár hosszabb deszka melléképület tetejének javítására, ha jól rémlik, 2,7 m-esek. (Heves m.)
2022. febr. 6. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!