Budapesten miért van ennyi romos épület?
Figyelt kérdés
Egészen mélyen bent a városban vannak olyan épületek amikről omlik le a vakolat vagy konkrétan bontásra vannak ítélve.
Nem értem, hogy Budapesten ez hogy fordulhat elő, amikor az ingatlanokra akkora kereslet van.
Az hogy valami zsákfaluban százával vannak elhagyatott romos épületek amit már senki sem akarna megvenni azt megértem de, hogy Budapesten ez miért van így...
2022. jan. 29. 10:14
11/14 anonim válasza:
Azt nem ismerem. Tudsz pontos címet vagy képet róla?
Az életben nem hallottam se a Kvassay-híd, se a Nagyvásártelep nevet.
12/14 anonim válasza:
A Fudan egyetem "helyére" gondolsz??
Igen, ott nem egy romos épületnek kellene lennie, hanem kollégiumoknak.
13/14 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem pont oda tervezik a Fudan-t.
2022. jan. 31. 14:38
14/14 anonim válasza:
Ami romos és állami vagy államközeli cégé, oda mást terveztek/terveznek, csak sokszor évtizedekig tologatják, hogy mit és kicsoda kapja a pénzt az építkezésre vagy a jogot a használatra. Ez igaz nagy épületekre és sokszor kis lakásokra, üzlethelyiségekre is, hogy üresen hagyják tönkremenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!