Létezik Budapesten olyan panel épület, ahol nincs bekötve a gáz?
Köszönöm!
Mit jelent az az A32-es mérő? Én nem akarok gázos lakásba költözni, de csak a panelt tudom megfizetni.
akkor szlengben...a villanyórát jelenti. a panelekben ilyen van, mert gáz hiányában villannyal kell mindent megoldani...a villanytűzhely, a mikró, a vasaló, a számítógép, a kenyérpirító, esetleg szolárium...
szóval ezek nyelik az ampert...
a 32A-es villanyóra unuós állampolgári jog egyébként is...
úgyhogy bátran keress egy gazdagréti panelt...
Miért nem akarsz gázosba költözni?
Egyébként kérsz szüneteltetést a gázszolgáltatónál és meg van oldva, nem kell gázt használnod
KÖszi így már értem.
Azért nem akarok gázosba költözni, mert egyrészt nem akarok gázszolgáltatóval szerződni, többek közt a biztonsági előírások miatt is, másrészt meg nagyon nem tetszik a sok gázcső a falon, sem a kötelező szellőzők, amiket ilyenkor beépítenek.
Meg lehet, hülyeség, talán félek is tőle, nem tudom, egyszerűen idegen nekem a gáz, és nem kell.
Sok gázcső? Lol, egy gázcső van, ahova eredetileg a sütőt tervezték.
Ha téged a csövek zavarnak, akkor elfelejtheted a panelt. A rengeteg cső ami szúrja a szemed a fűtésé, és azok behálóznak tényleg mindent, azokat pedig nem tudod nélkülözni.
Plusz szellőzés stb? Ugyanúgy van a stangban szellőzés, ha van gáz, ha nincs. A többi kifogás... Ha költözöl úgyis végig kell járni minden szolgáltatót.
Tény, hogy a gázosok f/szkalapok, de egyszer elintézed és nincs velük gondod.
Csak, hogy lásd, én írtam ki a kérdést, az én esetem velük:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__7246045-gaz..
De ettől függetlenül, ha ilyen szempontok szerint szűrsz, akkor ott komoly bajok vannak. A gázt opcióként nem használod és kész, viszont utólag köttetni kb a lehetetlen kategória panelban. Később eladásnál, kiadásnál pedig plusz pont ha van.
Tényleg komoly bajok vannak velem, mert nem akarok gázos lakásba költözni.
Pontosan ezért keresek gáz nélkülit.
Az nem jó, ha veszel gázosat és kikötteted?
Régi bérházak között van olyan ahol nincs gáz, ezeket villanyfűtéssel szokták hirdetni. Ráadásul sok helyen a panel annyi vagy több mint bérházi lakás. Eleve az a bérházi lakás amiben nincs gáz olcsóbban kel el, mert a legtöbb ember enm vesz olyat amit csak villannyal lehet fűteni, mert a villanyfűtés kb. 3x-osa a gázosnak (Annak persze nem érdemes bedőlni, hogy a hipi-szupi infrafűtéssel olcsóbb lesz, mert nem az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!