Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol élnél szívesen, ha nem...

Hol élnél szívesen, ha nem ott élsz éppen, ha meg tudnád lépni és elköltözhetnél?

Figyelt kérdés

Miért, indoklás, hány éves vagy, nő/férfi?

Mi az ami miatt nem tudod meglépni?

#ország #otthon #vízpart #Szívessen #Megléphetnéd
2022. jan. 28. 00:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Ez most olyan dolog, hogy ha nincs pénzed, mindegy hol élsz, mert nyomorogsz, ha meg van, akkor meg bárhol meg tudod teremteni magadnak azt a környezetet, amiben jól érezheted magad. Akár a sivatag közepén is. Pénz kérdése az egész.
2022. jan. 28. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Én nem látok abban okvetlen életminőségbéli javulást, hogy elhagyom a településem. Nincs ezzel a településsel semmi baj! Nincs az éghajlattal sem semmi baj, nincs ezzel az országgal sem semmi baj! A baj a pénzzel van, hogy az kell és sosincs!
2022. jan. 28. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Saját lakásban valahol Budán, nem túl messze a várostól, de zöldövezethez közel. Nincs még meg hozzá az önerőm, meg ahhoz valószínűleg nem is lesz és olcsóbb környékre fogunk végül költözni.

Nem szeretnék külföldre menni, mert ideköt az életem, de ha választhatnék magamnak életet, akkor a portugál vagy spanyol tengerpartra képzelném magam.

24 éves nő vagyok.

2022. jan. 28. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!