Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 18 évesen elköltözhetek...

18 évesen elköltözhetek otthonról ?

Figyelt kérdés
Ha 18 éves leszek minnél előbb elszeretnék jönni itthonról mert borzalmas az apukám, nem enged sehova ha el is megyek állondóan hívogat, barátom se lehet ő akarja megválasztani csak azt akarja itthon üljek vele. 17 éves vagyok szeptemberbe töltöm a 18-at ha elmegyek semmit nem tehet ?
2020. jún. 29. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tehet semmit.

De azért - talán pont a túlféltés miatt - nagyon gyerekesnek tűnsz és nem hiszem, hogy erre fel vagy készülve.

Például, miből fogsz élni?

Dolgozni fogsz, vagy tanulsz még?

Hova szeretnél/tudnál költözni?

Kollégium, albérlet, szobabérlet,.... vagy mi?

Tudsz magadról gondoskodni? Étel, mosás,....

2020. jún. 29. 19:40
 2/4 anonim válasza:
100%
Elköltözhetsz, nem tehet semmit. De azért egy önálló élet nem olyan egyszerű ahogy te azt elképzeled.
2020. jún. 29. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom nem olyan könnyű de elég volt ebből 17 évig.Tiszta vissza húzódó lettem ez miatt. Van egy tesóm akivel már beszéltünk összeköltöznénk, csak én meg most keresek munkát és nem olyan könnyű, csak szerintem ott is keresne :(
2020. jún. 29. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:
És igen meg tanulok
2020. jún. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!