Honnan tudok rendelni műszőrme anyagokat? Különböző színekben kellene. (jelmezhez kéne)
Na ez az, hogy én is ezt szeretném tudni!
Üzenem a fenti tudálékosnak, hogy itt a közelünkben van egy jó pár méteráru bolt, de EGYIKBEN SEM LEHET KAPNI! Legalábbis nem Heves-megyében.
Kedves második "tudálékos" válaszoló. Nézz körül Budapesten. El sem tudod képzelni, hogy ott esetleg nagyobb választék lehet? És több a bolt is.
Azért mert Te nem találsz, nem kell kioktató hangnemben reagálnod.
Kedves harmadik "tudálékos" válaszoló, innen üzenem pestről hogy én végigjártam szinte már az összes létező méterárú oltot, és vagy elküldtek azzal hogy külföldről tudnak ESETLEG behozni ami nem kedvező a pénztárcámnak, vagy a másik variáció hogy ők nem árulnak. Szóval pesti vagyok és sajnos itt sincs több lehetőség, én már lassan három éve keresek közel s távol.
Kérdezőnek ajánlom ha még a kérdés aktuális neki: Dekor boltokba érdemes ellátogatni, nagyobb üzletekbe, hátha tudnak neked félretenni vagy rendelni. Én mai napig külföldről hozatok mert jó minőségű és olcsóbb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!