Hol lehet fújós festékeket kapni? Milyen festékek ezek (olajalapú? ). Milyen színekben gyártják? Kiadják 18 éven aluliaknak?
Túl egyértelmű, hogy vandálkodni akarsz...
Amúgy ajánlom a festékboltokat, vagy festéknagyker-eket.
Ha megkérdezik, hogy mit akarsz festeni (mert meg fogják), akkor elmondod. (Fém, fa, műanyag stb...)
DE ha tényleg vandálkodni akarsz (szerintem igen), akkor a Montana termékcsaládot keresd.
Sok színben gyártanak mindenhol, mindenféle spray-t.
Nem tudom, hogy 18 éven aluliaknak kiadják-e, én tuti elkérném a személyidet. Ha valaki olyan tökös v. csöcsös, hogy összefirkálja másnak a tulajdonát, az vállalja magára a felelősséget!!!
"Természetesen jóra használnám"
-Mi nem a szüleid vagyunk,akiket be lehet csapni ! -Megvannak a tankönyveid? Csomagold be őket,és a csomagaolópapír dekorálásával éld ki a hajlamaidat!
Megesküszöm az életemre hogy nem falfirkáláshoz kell.
Barkács célok miatt van rá szükségem. Azt hiszitek hogy egy 18 éven aluli( most 17 éves) csak vandalizmusra tudja használni ezeket a festékeket? Én nem a sötét többséghez tartozom.
Ha valaki azzal jönne hogy miért nem hagyományos festéket akararok használni, a válasz az hogy az ecset csúnya nyomokat hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!