Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki van adva a lakásom, hogyan...

Ki van adva a lakásom, hogyan dobjam ki az egyik lakót?

Figyelt kérdés

Lakik ott két pasi, a pénzt felesbe kéne fizetniük, de csak az egyik szokott fizetni. A másik már 83ezerrel tartozik, mert hónapok óta nem adott egy árva kanyit sem.

Tehát úgy néz ki hogy én fizetem helyette a rezsit :/

Ezért a másikat ki akarom dobni, viszont felhívni nem lehet, mert a telefont nem veszi fel, vagy kinyomja. Azt gondoltam holnap reggel meglátogatom, mert a lakótársa azt mondta hogy csak reggel szokott otthon lenni, a barátnőjével ott lötyögnek, aztán meg kitudja hova megy, de estére mindig eltűnik.

Na most az a helyzet, hogy egy vékony lány vagyok, ez meg egy nagydarab hapsi, és egyedül kéne kidobnom :)

Hogyan tudnám ezt kivitelezni?

Azt is gondoltam hogy zárat cserélek, de akkor most én nekem kell azt is megvenni, az megint nekem kerül pénzbe. Hát én nem tudom mit csináljak, most nincs pénzem egy új zárra. És amilyen bolond az az ember, lehet még be is törné az ajtót ha egyszer zárva találná. Akkor azt is nekem kellene megjavíttatnom. Szóval valami ötlet kéne.

Hogy vegyem rá, hogy magától elhúzzon onnan.

2010. szept. 8. 22:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És mi lenne ha elkérném a szerződést valami dumával, aztán megmondanám költözzenek el mindketten. Végül kikapcsoltatnám a villanyt és a gázt. Úgy már csak nem akarnának ott lakni tovább. Legalábbis remélem.
2010. szept. 9. 02:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez a villany-kikapcsoltatási trükk már másnak is bejött... :-DDDD

Ebben csak az a baj, hogy az újrakapcsolásért súlyos tízezreket számol fel a szolgáltató, azt a pénzt is te buknád. :-[

Miért, milyen szerződést írtatok?!

Abban van valami olyan, ami miatt nem tudod kirakni őket?!

Be vannak jelentkezve a lakásba???

2010. szept. 9. 02:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az egész gondot. Nem úgy írtátok a szerződést anno, hogy te bármikor felmondhatod önhatalmúlag, 30 nap kiköltözési haladékkal? A kaució hol van? Ugyebár az normál esetben 2-4 havi albérletpénz, pont ilyen esetekre.

Miért vártad meg, hogy felhalmozódjon a tartozás?

Látod-látod, most már szívhatod a fogad.

2010. szept. 9. 06:52
 14/16 A kérdező kommentje:

De most valamennyi pénzt kaptam a pasitól, úgyhogy nincs nagy gond.

A kaució csak 1 havi volt, és már rég elfogyasztották, mert sokszor halasztották a fizetést. De nem is ez a fő gond, hanem hogy nem adóztam, és ezért kell új szerződést írnom, hogy ne legyen visszakövethető, h mióta laknak ott.

Eddig határozatlan időre szólt a szerződésem, most meg határozottra fogom írni, mert így ha lejár az időtartam, akkor semmissé válik automatikusan az egész, és így már nem lakhatnak ott tovább semmilyen ürüggyel.

És ha adózok is, akkor joggal ki is tudom rakatni őket, rendőrőkkel, vagy az önkormányzattól kell kérni a kilakoltatásukat, vagy valami ilyesmi.

Szóval most kicsit változtatok a dolgokon :)

2010. szept. 10. 03:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyszer ilyen helyzetben voltam én is, többször felszólítottam a kiscsajt, hogy ideje fizetni, ingyen sehol sem lakhat...

Nem fizetett, odamentem, elkértem a kulcsot, és kiküldtem. Természetesen a cuccait nem szedhette össze, utána eladtam (nekem ugyan nem kellett csak az ára.)

Többet nem is hallottam felőle.

2010. szept. 10. 17:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak ezt egy nagy darab férfival nehezebb megcsinálni :)
2010. szept. 11. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!