Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ajtó, ablak javításért nem...

Ajtó, ablak javításért nem sok kicsit az 5000, -Ft-os óradíj?

Figyelt kérdés
Kijön a fószer egy szerszámosládával és kijavítgatja az ajtókat ablakokat. Ez egy szakmunka. Én sokallom azt, hogy egy átlagfizetésű ember egy napig dolgozzon, hogy ezt az embert egy óráig dolgoztassa.
2010. szept. 8. 16:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha úgy gondoljátok, hogy a szakiknak ilyen állat jól megy, akkor lehet, hogy érdemes lenne elmenni szakinak nem?
2010. szept. 9. 10:05
 22/23 anonim ***** válasza:

"19:50

Fél év alatt 2MFt értékvesztés???"

Három és fél év te ostoba!

"És látom a szervízdíj még külön jön ezen felül. Tehát évi 4 millió csak autóalkatrészre jut. Érdekes."

ÓÓóóóó basszus de nehéz veled!

Az értékvesztés azt jelenti, hogy az új annyiba kerül, amennyibe, a 3.5éves használt pedig 2m-val kevesebbe!

A másik 2.150m megy alkatrészre, szervizre, és üzemanyagra a 60ekm és 1500üzemóra alatt!

És ehhez nem kell melósnak, vagy melósautónak lenni. A példabeli sem az.

Ha nehezen megy, inkább olvass kétszer, vagy háromszor, ahelyett, hogy egyből válaszolásra adod a fejed!

2010. szept. 9. 10:22
 23/23 A kérdező kommentje:

Üdv Hölgyek/Urak! Köszönöm a sok választ és, hogy sokakat megmozgatott a téma. Annak is köszönöm, aki esetleg olyan választ írt, ami nekem nem szimpi, hisz nem kell mindenben egyetérteni. Lepontozásban csak a megalázó stílusú fogalmazók részesültek (a "kvalifikált agyad" és társai).

Aztán, szögezzünk le egyet s mást:

-Én is szakmunkát végzek, nem vagyok diplomás és nem egy yuppie alkat.

-Az illető úgy mérte fel az 5-6 ablakot és a 2 db ajtót kijavításra, hogy NEM MONDOTT ELŐRE árat, hanem "ameddig tart, 5e/h" na ez b.szta ki a biztit (he egyszer egy db kiszállás és egyszer ötezer forint megold egy olyan gondomat, amit magam nem tudok elhárítani, akkor nem is sipítoznék)

-én speckó, hasonlóan kvalifikált szakmunkával nem tudok ilyen óradíjat realizálni, de még a párom, aki másodállásban kutyakozmetikus, ő sem, ennek tükrében szerintem nincs min csodálkozni, ha felháborít az, amikor valakik alaposan túlértékelik magukat/tudásukat/szakmájukat másoknál

-amit csak tudok, mivel nem vagyok egy kétbalkezes fsz, megcsinálok magam a házban, lehet, hogy valamelyik barkácsáruház ingyenes tanfolyamára elmegyek és eltanulom a csínt-bínt.

-meghát több helyről is kérek majd be árakat

Köszönöm mindenki részvételét az ügyben.

Zolee

2010. szept. 9. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!