Ajtó, ablak javításért nem sok kicsit az 5000, -Ft-os óradíj?
"19:50
Fél év alatt 2MFt értékvesztés???"
Három és fél év te ostoba!
"És látom a szervízdíj még külön jön ezen felül. Tehát évi 4 millió csak autóalkatrészre jut. Érdekes."
ÓÓóóóó basszus de nehéz veled!
Az értékvesztés azt jelenti, hogy az új annyiba kerül, amennyibe, a 3.5éves használt pedig 2m-val kevesebbe!
A másik 2.150m megy alkatrészre, szervizre, és üzemanyagra a 60ekm és 1500üzemóra alatt!
És ehhez nem kell melósnak, vagy melósautónak lenni. A példabeli sem az.
Ha nehezen megy, inkább olvass kétszer, vagy háromszor, ahelyett, hogy egyből válaszolásra adod a fejed!
Üdv Hölgyek/Urak! Köszönöm a sok választ és, hogy sokakat megmozgatott a téma. Annak is köszönöm, aki esetleg olyan választ írt, ami nekem nem szimpi, hisz nem kell mindenben egyetérteni. Lepontozásban csak a megalázó stílusú fogalmazók részesültek (a "kvalifikált agyad" és társai).
Aztán, szögezzünk le egyet s mást:
-Én is szakmunkát végzek, nem vagyok diplomás és nem egy yuppie alkat.
-Az illető úgy mérte fel az 5-6 ablakot és a 2 db ajtót kijavításra, hogy NEM MONDOTT ELŐRE árat, hanem "ameddig tart, 5e/h" na ez b.szta ki a biztit (he egyszer egy db kiszállás és egyszer ötezer forint megold egy olyan gondomat, amit magam nem tudok elhárítani, akkor nem is sipítoznék)
-én speckó, hasonlóan kvalifikált szakmunkával nem tudok ilyen óradíjat realizálni, de még a párom, aki másodállásban kutyakozmetikus, ő sem, ennek tükrében szerintem nincs min csodálkozni, ha felháborít az, amikor valakik alaposan túlértékelik magukat/tudásukat/szakmájukat másoknál
-amit csak tudok, mivel nem vagyok egy kétbalkezes fsz, megcsinálok magam a házban, lehet, hogy valamelyik barkácsáruház ingyenes tanfolyamára elmegyek és eltanulom a csínt-bínt.
-meghát több helyről is kérek majd be árakat
Köszönöm mindenki részvételét az ügyben.
Zolee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!