Átfolyós vízmelegítő mivel rosszabb, mint a hagyományos bojler?
Hogy mivel rosszabb? Annyival, hogy ha azonnal kell a forró víz, akkor atomerős hálózat kell, ami bírja a legalább öt kWattos betétet, de inkább még nagyobbat. Ehhez külön kanóc kell, 32A biztivel.
Ha ez megvan, akkor több hátrány nincs.
Több fajta kialakítás van gázosból, villanyosból is. Leírni nehéz és hosszú. Mindegyiknek lehet létjogosultsága, ha az adott helyre, paraméterekkel megfelel.
Gázos átfolyósból van a vízmelegítő vagy a kombi kazánok. A villanyból is van hagyományos, csappal szerelhető, vagy az újabb duplatartályosok.
Mikor panelben laktam, ott gázos átfolyós volt. Csak akkor melegített (új korától), ha nagyon meg volt nyitva a meleg víz. Ha még hideget is kevertem hozzá, akkor úgy vágott a vízsugár, hogy vallatni lehetett vele. Nem is zuhanyoztam soha, ott szoktam rá a kádban való fürdésre.
Szóval, ha átfolyós gázost akarsz, akkor keress rá a neten a konkrét típusra, nehogy te is ilyenbe fuss bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!