Mennyi 1 kg kristálycukor felétek? Az ország melyik része? Város, vagy falu? Hiper/szupermarket, vagy kisbolt?
#2: :))))
Amúgy én is akkor szoktam bevásárolni, amikor akciós. Legutóbb tán a Lidl-ben vettem pár kilót (Bp), 219 volt.
Két hete néztem Lidl-ben, nem vagyok benne teljesen biztos, de mintha 235 vagy 240 lett volna. (Ennél nem drágább.) Itt Heves megyében ezt találtam legolcsóbbnak. Februártól elvileg ott is lehet SZÉP-kártyával fizetni a választás örömére, akkor be akarok vásárolni, mert fel fog menni az ára. A SZÉP-kártyámon meg van vagy félmillió, a cégnél bele vannak bolondulva, pénz helyett mindig ezt nyomják, elkölteni meg csak drága helyeken lehet.
Mi legalább 60 kiló cukrot elhasználunk évente. Sütemény, lekvár, befőtt, pálinka...
Nem gondoltam volna, hogy valaki mindig megméri a cukor (és gondolom a többi termék) súlyát.
Lehet, még a WC papír lapjait is megszámolja.
Akik értelmesen válaszoltak a kérdésre és megírták az árat, azoknak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!