Nem vagyok nagy szakács, gondoltam egyszerűbb rendelni de vajon megéri? 1adag (leves+ második) 1050 Ft. Most kezdem az "önálló" életet. De nem tudom hogyan jövök ki jobban, ha főzök vagy ha rendelek? Bár gondolom 20ezer Ft bol nagyobb adagokat tudok főzni...
A rendelés sosem "éri" meg. A kényelmet vagy megfizeted havi X összegért, vagy kevesebbet költesz, de akkor jön a főzés, gondolkodás a menün, stb.
2022. jan. 2. 21:39
2/16 anonim válasza:
A kérdés hogy az időd amit a főzésre (plusz előkészületek, mosogatás stb.) fordítanál ér-e annyit, amit megspórolsz. Ha kizárólag a közvetlen kiadásokat nézzük, biztosan nem éri meg rendelni.
2022. jan. 2. 21:45
3/16 anonim válasza:
A menüzés csak kisétkűeknek éri meg, annak nem, aki napi többször akar rendes ételt enni.
2022. jan. 2. 21:59
4/16 anonim válasza:
Egy főre simán lehet, hogy jobban megéri rendelni, ha amúgy elégedett az ember a menüvel.
Én szórakoztam főzésekkel, de alapvetően minimálisan volt olcsóbb, mint kaját rendelni. Cserébe elment egy csomó időm főzésre, mosogatásra.
Persze mindenben vannak szintek, pucolhatod magadnak a krumplit a TV előtt, megveheted előkészítve is. Panírozhatsz is, vagy vehetsz félkész terméket.
2022. jan. 2. 22:20
5/16 anonim válasza:
Érdemes egy héten egyszer nagy adagot főzni, amiből 3-5 napig is eszel.
De persze ehhez a konyhát és az edényeket is meg kell venni, nem tudni, mikor térül meg.
Egy fős háztartás mindig többe kerül, mint ha mondjuk 4-5 fő fogyasztását osztod le egy főre. Ez van.
A többit a többiek jól elmondták.
2022. jan. 3. 08:05
6/16 anonim válasza:
Szerintem megéri, ha csak az ebédet nézzük. Az az idő meg energia, amit a főzésre fordítasz, simán megtérül. Viszont vedd számításba, hogy a napi menüből nem laksz jól egész nap.
2022. jan. 3. 08:37
7/16 anonim válasza:
Tegyük hozzá a nagy adagokhoz, hogy (számomra legalábbis) a legtöbb kaja egyszerűen csak frissen élvezhető, vagy esetleg még másnap. Aztán annak sincs értelme, hogy nem élvezem az evést mert annyira spórolok.
2022. jan. 3. 11:20
8/16 anonim válasza:
Felénk vidéki kisvárosban is már 1200-1300 egy ilyen napi menü
Ennyiért megéri, magadnak nem tudsz olyan változatos kaját elkészíteni ennyiért, max ha tényleg azt eszed 3-4 napig.
2022. jan. 3. 12:37
9/16 anonim válasza:
Itt is meg máshol is gondolom lehet leves nélkül kérni olcsóbban
vagy kérsz 2 adag főételt az már elég vacsorára.
2022. jan. 3. 12:40
10/16 anonim válasza:
Mi napo menuzunk,egyreszt mert nem eri meg kinlodni vele,megbeszed,hazahozod,elokeszites,pucolas,+fozes+romeltakaritas. Ramegy az egesz d.e. Nem beszelve,hogy mi nem esszuk ketszer ugyanazt. En nem tudom emberek napokig hogy tudjak ugyanazt a kajat enni. Keveset is eszunk,igy nekunk megeri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!