Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » 20-25 ezer Ft megéri napi menük?

20-25 ezer Ft megéri napi menük?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy szakács, gondoltam egyszerűbb rendelni de vajon megéri? 1adag (leves+ második) 1050 Ft. Most kezdem az "önálló" életet. De nem tudom hogyan jövök ki jobban, ha főzök vagy ha rendelek? Bár gondolom 20ezer Ft bol nagyobb adagokat tudok főzni...

2022. jan. 2. 21:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
A rendelés sosem "éri" meg. A kényelmet vagy megfizeted havi X összegért, vagy kevesebbet költesz, de akkor jön a főzés, gondolkodás a menün, stb.
2022. jan. 2. 21:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés hogy az időd amit a főzésre (plusz előkészületek, mosogatás stb.) fordítanál ér-e annyit, amit megspórolsz. Ha kizárólag a közvetlen kiadásokat nézzük, biztosan nem éri meg rendelni.
2022. jan. 2. 21:45
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
A menüzés csak kisétkűeknek éri meg, annak nem, aki napi többször akar rendes ételt enni.
2022. jan. 2. 21:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy főre simán lehet, hogy jobban megéri rendelni, ha amúgy elégedett az ember a menüvel.

Én szórakoztam főzésekkel, de alapvetően minimálisan volt olcsóbb, mint kaját rendelni. Cserébe elment egy csomó időm főzésre, mosogatásra.

Persze mindenben vannak szintek, pucolhatod magadnak a krumplit a TV előtt, megveheted előkészítve is. Panírozhatsz is, vagy vehetsz félkész terméket.

2022. jan. 2. 22:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes egy héten egyszer nagy adagot főzni, amiből 3-5 napig is eszel.

De persze ehhez a konyhát és az edényeket is meg kell venni, nem tudni, mikor térül meg.

Egy fős háztartás mindig többe kerül, mint ha mondjuk 4-5 fő fogyasztását osztod le egy főre. Ez van.

A többit a többiek jól elmondták.

2022. jan. 3. 08:05
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri, ha csak az ebédet nézzük. Az az idő meg energia, amit a főzésre fordítasz, simán megtérül. Viszont vedd számításba, hogy a napi menüből nem laksz jól egész nap.
2022. jan. 3. 08:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá a nagy adagokhoz, hogy (számomra legalábbis) a legtöbb kaja egyszerűen csak frissen élvezhető, vagy esetleg még másnap. Aztán annak sincs értelme, hogy nem élvezem az evést mert annyira spórolok.
2022. jan. 3. 11:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Felénk vidéki kisvárosban is már 1200-1300 egy ilyen napi menü

Ennyiért megéri, magadnak nem tudsz olyan változatos kaját elkészíteni ennyiért, max ha tényleg azt eszed 3-4 napig.

2022. jan. 3. 12:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt is meg máshol is gondolom lehet leves nélkül kérni olcsóbban

vagy kérsz 2 adag főételt az már elég vacsorára.

2022. jan. 3. 12:40
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
Mi napo menuzunk,egyreszt mert nem eri meg kinlodni vele,megbeszed,hazahozod,elokeszites,pucolas,+fozes+romeltakaritas. Ramegy az egesz d.e. Nem beszelve,hogy mi nem esszuk ketszer ugyanazt. En nem tudom emberek napokig hogy tudjak ugyanazt a kajat enni. Keveset is eszunk,igy nekunk megeri.
2022. jan. 3. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!