Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megéri Franciaországba költözni?

Megéri Franciaországba költözni?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik az Elzászi régió, Strasbourg, Mulhouse például. Nagyon szívesen laknék ott, viszont annyira nem tudok jól franciául, csak legfeljebb egy A2-es szinten. Németül viszont jól tudok, így arra gondoltam, mivel úgyis határvidék, átjárhatnék onnan Németországba, vagy akár Svájcba is dolgozni. Szerintetek ez jó ötlet lenne?

2021. dec. 22. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Nem világos hogy ezt miert vadidegenktol kerdezed akikrol semmit nem tudsz.
2021. dec. 22. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Svájcban a német kantonokban nem fogod érteni a németet. De az elzászi régióban a német oldalon sem fogod megérteni olyan dialektussal beszélnek.

[link]

2021. dec. 22. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
De minek? Ha a tájat akarod nézni, mehetsz turistaként bármikor.
2021. dec. 22. 19:00
 4/5 anonim válasza:
Hat Elzasz gyonyoru, mi rengeteget jartunk oda kirandulni, amikor meg Svajcban eltunk, de ott dolgozni...szerintem a boraszaton meg a turizmuson kivul ott mas nem nagyon jatszik.
2022. jan. 6. 16:54
 5/5 anonim válasza:
attól függ, ha van 1 jó munkahelyed és az ország szimpatikus akkor talán
2022. jan. 9. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!