Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki szoktátok dobni az ezer...

Ki szoktátok dobni az ezer éves, már nem is használt dolgaitokat?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor nem rossz érzés kidobni őket? Azon gondolkoztam, hogy az újév előtt kidobok pár olyan gyerekkori dolgot, amit vagy 15 éve nem használtam, viszont eladni és elajándékozni sem lehet őket, mert nem olyan állapotúak. Persze itt nem az életem első ajándékaira gondolok. Elő se vettem őket már nem tudom mióta, csak a helyet foglalják, viszont úgy vagyok vele, ha eddig nem dobtam, akkor most már minek? De ha költözni kéne, ami lassan aktuális lesz, akkor is csak plusz munka. Ti hogy szoktatok lenni az ilyen dolgokkal?
2021. dec. 23. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Lefényképezem, kuka
2021. dec. 23. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Ami még másnak használható, azt elviszem a Cseritibe. A többi kuka.
2021. dec. 23. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Nehezen dobom ki.
2021. dec. 23. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Azért lehet racionálisan is gondolkodni. Amihez nem fűz érzelem, mert pl. használati cikk vagy ruhanemű, azt ki tudom dobni, ha már ténylegesen menthetetlen és használhatatlan állapotú. Egyébként nagy gyűjtő vagyok.
2021. dec. 23. 10:48
 5/7 Hintalow ***** válasza:
75%
Èn nem kötődök tárgyakhoz, amihez már èvek óta nem nyúltam, nem hordtam, nem használtam, azt vagy eladom, vagy kidobom
2021. dec. 23. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Én sem kötődik tárgyakhoz. Úgy vagyok vele, hogy amit 3 évig nem használtam azt kidobom, elajándékozom vagy eladom.
2021. dec. 23. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit 4 éve nem használtam azt megkérdem kell-e , meghirdetem ingyen ha 3 hónap múlva se kell senkinek akkor kuka
2021. dec. 24. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!