Létezik tökéletes karácsonyfa?
Én már vagy 15 éve árulok saját fenyőt, és szoktak lenni MAJDNEM tökéletesek, de olyanok nem nagyon, amiben még az én gyakorlott szemem se talál hibát. Pedig én gondozom őket, metszem és kötözéssel is alakítom, amit kell.
De ennek nincs is jelentősége. Mi mindig azt díszítjük fel, ami épp megmarad, mert valamilyen része szabálytalan. (Nyilván egy bizonyos minőségi szint alatt nem vágom ki, tehát annyira nem szörnyűek.) Feldíszítve kimondottan jól néznek ki még azok is, amiket én magam se vennék meg, ha vennem kéne. A díszek eltakarják, amit kell... Az meg senkit nem érdekel, hogy a fal felőli részen hiányos, ott még hasznos is, ha közelebb lehet tolni a falhoz...
Igen.Az ENYÉM.Én már szeptemberben megvettem:)
Nekem a legjobb lehet irigykedni!
Igen, műfenyő 🙂
Meg is őrülnèk már, ha igazival kène szenvednem 😅
(Meg nem is szeretem a koncepciót, hogy pár hèt használatèrt vágják ki őket 🙁)
7, Nekünk is műfenyőnk van, szóval nem térítésképp:
A karácsonyi fenyőket pont ezért nevelik, ha nem lenne rá igény, nem ültetnének újabb és újabb fákat (aminek ugye környezettanilag is jó hatásai vannak).
A műfenyő gyártás beszállítás stb. kevésbé környezettudatos, 20 évig kéne használnod egyet, hogy a gyártást a használat ellensúlyozza. Ennél pedig általában hamarabb tönkremennek.
"Meg nem is szeretem a koncepciót, hogy pár hèt használatèrt vágják ki őket"
Na, akkor most fogsz infarktust kapni a szörnyülködéstől:
Én sárgarépát is termelek. Azt meg csak 5 perc használatért szedem ki, addigra elfogy a leves. :) Lehet, humánusabb lenne műanyag sárgarépát tenni a húslevesbe.
Mi harmadik éve "béreljük" a karácsonyfának valót. Cserépben nevelt egyed, január első hetében vissza kell vinni.
Mivel mindig utolsó pillanatban kapunk észbe, ezért már nem sok szokott lenni, de mindig találunk NEKÜNK tökéleteset. Igény függő is, én a kicsi, dagi fákat szeretem. Más meg a nyurga, egységesen bővülőt... hát istenem, nem vagyunk egyformák. :D
És igen, mindig körbenézzük, hogy melyik oldala kerüljön a fal felé, de attól még a maga tökéletlenségével tökéletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!