Milyen szobanövény van, amit ilyenkor lehetne karácsonyfának használni?
Nem szeretnénk külön karácsonyfát venni, se igazit, se műanyagot.
Arra gondoltunk, hogy beszereznénk valami szobanövényt, ami elvan egész évben, ilyenkor pedig fel lehetne kicsit díszíteni - minimalista stílusban, NEM girlandokkal és üveggömbökkel akarom teleaggatni. :))) Inkább olyasmikre gondoltam, mint pl. papírdíszek, bogyók, narancsszeletek, ilyesmik, amik könnyűek.
Van ez a "szobafenyő" nevű növény, de azt nem igazán látjuk szépnek.
Nem kell feltétlenül fenyőnek lennie, csak lehessen neki egy télies, ünnepi külsőt varázsolni.
Én kevés szobanövényt ismerek, de hátha valakinek van tippje, hogy milyen benti növény lenne alkalmas erre, minek állna jól egy kis díszítés. :)
Konkrétan az erdő szélén lakunk, az első gondolatom egy fenyőág volt, de szóba jött az is, hogy élő cserepes növénnyel próbálkozzunk. :)
Mondjuk most még a mikulásvirág jutott eszembe, mutatós növény és a cserepét lehet bárhogy dekorálni.
"A" fikuszt? :) Nincs olyanunk, és nem is épp ilyesmire gondoltam. De köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!