Hol tudnék régi-retro karácsonyfadíszekre szert tenni?
Figyelt kérdés
A neten a vatera,jófogás,galeriasavaria oldalakat ismerem,facebook marketplace oldalát ismerem,jártam az ecserin is.Merre érdemes még indulnom?2019. okt. 23. 08:43
1/9 anonim válasza:
Nos nyilván az eladókat nézted, talán tedd fel a hirdető oldalakra, hogy ilyeneket keresel.
2/9 anonim válasza:
Mért mennyi kell??:) Vagy még nem találtál egyáltalán? Üveg, fa, milyen kellene?
3/9 A kérdező kommentje:
Üveggömbök,jégcsapok meg ilyenek.Régi és retro dolgok!
2019. okt. 23. 18:19
4/9 anonim válasza:
Körülnézek, de csak pár darab lesz szerintem.
Mennyi kell, mire kell?
5/9 anonim válasza:
ÉS hol tudnád átvenni? Mert ugye ezek törékenyek.
De sztem vannak lakber áruházakban ilyenek újonnan is, pl. Möbelixben is láttam.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok új díszeket.Kifejezetten régieket akarok....Nem tudom érted-e.
2019. okt. 23. 21:05
7/9 anonim válasza:
Nem értem, mert egyformán néznek ki.:)
8/9 anonim válasza:
De akarni kevés, az átvételre vonatkozóan kéne szervezkedned, de harapófogóval se adod ki az infót, úgy pedig nehéz.
9/9 anonim válasza:
Nekem vannak 50 éves gömbök, jégcsapok és ugyanolyanok, mint amiket tavaly, vagy tavalyelőtt vettem. Csak én tudom a korukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!