Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapestiek! Kiadó lakásért...

Budapestiek! Kiadó lakásért ez reális?

Figyelt kérdés

Lakótelepi 28m3-es, bútorozatlan (csak hűtő van és felszerelt konyha) lakás 40.000 + rezsi.

Metró kb 8 percre a lakástól.

A lakás egyébként nincs lepukkanva, pár éve lett felújítva. A környék is viszonylag normális, ja és a IX. kerületben.

Szerintetek reális ennyiért???

Köszi!!!

2010. szept. 6. 07:31
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
szerintem igen bár én nem költöznék oda a környék miatt, akkor már inkább fizetek többet jobb helyen.
2010. szept. 6. 07:42
 2/9 anonim ***** válasza:
+ rezsi, butorozatlan, igy igen sok!
2010. szept. 6. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem jobb ha bútorozatlan :d legalábbis én előbb bérelnék bútorozatlant, a bútorozottak elég ízléstelenül szoktak berendezve lenni...
2010. szept. 6. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első, melyik környék miatt? tudod 9. kerület a dunaparti luxuslakások, és a tűzoltó utca is, sőtt a József Attila lakótelep is...

Nyilván életedben nem jártál budapesten.

A kérdezőtől kérdezem hogy melyik utcában van a lakás?

amúgy lehet reális, 40 alatt nem igazán lehet találni normális lakást:(

2010. szept. 6. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
bp-n lakom, jóval normálisabb környéken. nyilván nem a dunaparti luxuslakásokra gondoltam.. lakótelepre meg eleve nem költöznék mindegy hol van. de lényegtelen mert nem nekem kell kiadni...
2010. szept. 6. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, reális.
2010. szept. 6. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:

ne bosszantsatok mán!

amit én kiadok az így néz ki: 33nm, galéria, 7.ker, körúton belüli része, fullosan bútorozott, gépezett. jó állapotban, cirkó fűtéssel.

4-es 6-os villamos 5percre a lakástól.

és ez 45e +rezsi. és sztem még így is olcsó... gondolom a lakóm is összetette a két kezét, mikor megtalálta :D amúgy rendes gyerek :D

2010. szept. 6. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem határeset. A mi lakásunk is lakótelepi, másfél szobás, bútorozott, a metrótól 1 percre. Ezért 50+rezsit fizetünk. Én egy kicsit ezt is sokallom.

Viszont mondjuk ha eleve vannak bútoraid és azért kerestél direkt bútorozatlan lakást, akkor megéri.

2010. szept. 6. 09:52
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi.

József Attila lakótelep. Bútor szempontjából nincsenek nagy igényeim, és meg is tudom oldani, ha muszáj.

2010. szept. 6. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!