Budapestiek! Kiadó lakásért ez reális?
Lakótelepi 28m3-es, bútorozatlan (csak hűtő van és felszerelt konyha) lakás 40.000 + rezsi.
Metró kb 8 percre a lakástól.
A lakás egyébként nincs lepukkanva, pár éve lett felújítva. A környék is viszonylag normális, ja és a IX. kerületben.
Szerintetek reális ennyiért???
Köszi!!!
Kedves első, melyik környék miatt? tudod 9. kerület a dunaparti luxuslakások, és a tűzoltó utca is, sőtt a József Attila lakótelep is...
Nyilván életedben nem jártál budapesten.
A kérdezőtől kérdezem hogy melyik utcában van a lakás?
amúgy lehet reális, 40 alatt nem igazán lehet találni normális lakást:(
ne bosszantsatok mán!
amit én kiadok az így néz ki: 33nm, galéria, 7.ker, körúton belüli része, fullosan bútorozott, gépezett. jó állapotban, cirkó fűtéssel.
4-es 6-os villamos 5percre a lakástól.
és ez 45e +rezsi. és sztem még így is olcsó... gondolom a lakóm is összetette a két kezét, mikor megtalálta :D amúgy rendes gyerek :D
Szerintem határeset. A mi lakásunk is lakótelepi, másfél szobás, bútorozott, a metrótól 1 percre. Ezért 50+rezsit fizetünk. Én egy kicsit ezt is sokallom.
Viszont mondjuk ha eleve vannak bútoraid és azért kerestél direkt bútorozatlan lakást, akkor megéri.
Köszi.
József Attila lakótelep. Bútor szempontjából nincsenek nagy igényeim, és meg is tudom oldani, ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!