3 szép lakásért cserébe kaphatok egy kétgenerációs házat? Mit gondoltok?
Van 3 szép lakásunk (egy egyszobás, egy kétszobás és egy háromszobás), de mindhárom felújított, szép, modern. Összeköltöznénk... egy házba.
Persze ehhez el kell adni mindhármat, és keresni egy megfelelő házat. Van esélyünk? Olyan nehéz... :(
Mi szinte szóról-szóra ugyanezt csináltuk két éve, és nagyon jól jártunk.
Most szerintem még könnyebb - ismerve az ingatlanpiacot.
Köszönöm a válaszokat. :)
Igen, Bp-i mindhárom lakás. Az egy és a három szobás Zuglóban van, a kétszobás Újpest központjában (az panel, a másik kettő sarokkádas tégla, erkéllyel, csendes madárfüttyös utcákban).
előző vagyok:
nekünk Budakeszin van egy 2generációs házunk, én szívesen cserélnék, mert külfödre megyek, a szüleimet megkérdezhetem, ha érdekel a ház.
14:02 vagyok
igen, jelenleg is 3 részre van osztva a ház, van egy pedikűrszalon saját wc + mosdó
Hú, micsoda perspektívák! :) Köszönöm, hogy írtatok. Sose lehet tudni...
Nem tudok privit írni Nektek (mert nincs link hozzá), de kérlek dobjatok egy e-mailt a szizs3@freemail.hu - ra és felvehetjük a kapcsolatot.
De érdekes lenne, ha itt sikerülne ez a dolog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!