Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
van egy nagyon jó barátnőm, de nem szeret otthon lakni, mert az anya nem takarít és nagyon nagy rumli van otthon, neki kell mindent rendbe tartani... az jutott eszünkbe hogy nálunk van egy üres szoba és hogy esetleg lakhatna itt, kicsit berendeznénk neki.. csakhogy félek attól,h ha vmi nem jól működik nehéz lenne elküldeni vagy vmi... végülis nagyon jó viszonyban vagyunk az egész családom családtagként tekint rá. persze tudom,hogy a szülőknek is lesz véleménye, én anyukám bele is egyezne csak őis fél ettől amit mondtam. véleményeket légyszives. :)2010. szept. 4. 15:19
11/11 anonim válasza:
Azért mert örökbe fogadják még nem lesz a testvére. Azon viszont nem gondolkodtatok hogy miből fog megélni a lány következő 4-6 évben amíg elvégez egy iskolát? Mert kell neki ruha, étel, tanszerek stb. amire támogatást se kapnátok utána az anyja pedig zsebre tehetné a családi pótlékot nem tudom ezt átgondoltátok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!