Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
van egy nagyon jó barátnőm, de nem szeret otthon lakni, mert az anya nem takarít és nagyon nagy rumli van otthon, neki kell mindent rendbe tartani... az jutott eszünkbe hogy nálunk van egy üres szoba és hogy esetleg lakhatna itt, kicsit berendeznénk neki.. csakhogy félek attól,h ha vmi nem jól működik nehéz lenne elküldeni vagy vmi... végülis nagyon jó viszonyban vagyunk az egész családom családtagként tekint rá. persze tudom,hogy a szülőknek is lesz véleménye, én anyukám bele is egyezne csak őis fél ettől amit mondtam. véleményeket légyszives. :)2010. szept. 4. 15:19
1/11 anonim válasza:
De jó:) Ha én sem szeretek itthon lenni, mert takarítai kell, engem is befogadnál?
Takarítson a kislány nyugodtan, nem fog leesni a gyűrű az ujjáról. Az anyjának lehet, hogy kevesebb az ideje, mint a csajnak.
2/11 A kérdező kommentje:
dehogyis.. a lány nagyon is szorgalmas meg minden, de 5ember helyett takarítani neki mindig.. és fél óra múlva már ismét ugyan olyan renyhe minden. az anyja pedig nem dolgozik, egész nap számítógépezik, semmi sem érdekli... soha nem takarít
2010. szept. 4. 15:51
3/11 anonim válasza:
mennyire elfoglalt az anya? ha sokat dolgozik, akkor esetleg megoszthatná a házimunkát a testvérével/testvéreivel ha van/vannak. mennyi idős a barátnőd?
4/11 anonim válasza:
úgy már más. és az anya ehhez mit szól? nem próbált meg beszélni vele a lány?
5/11 A kérdező kommentje:
14éves. az anyja nem dolgozik, de soha nem tesz arrébb egy flakont sem, soha nem takarít maga után. semmi dolga nincs, egész nap kávézgat+cigizik a barátnőinél és gépezik.
4fiútestvér, akik szintén nem segítenek éshát az apa sem, ő soha nincs otthon,csak aludni megy haza...
2010. szept. 4. 15:56
6/11 A kérdező kommentje:
persze,hogy próbált beszélni, de őt egyszerűen semmi sem érdekli... nem 100as az a nő. semmiben sem úgy gondolkozik mint egy normális ember
2010. szept. 4. 15:56
7/11 anonim válasza:
Mindenképp írjatok valami szerződést, amit ő is aláír és ha gáz van, akkor abban benne van, miben egyeztetek meg, tehát bizonyítható. Oké, hogy barát, ciki, de fogjátok fel úgy, hogy megírjátok, mert szokás, ettől nem elsz rosszabb senkinek. Viszont az ő szülei mit szólnak? Mert azért úgy lenne korrekt, ha legalább a rezsibe beszállna a lány..
8/11 anonim válasza:
14 éves szülői beleegyezés nélkül nem lakhat máshol. A szülők rendőrrel vitethetik haza, mivel még kiskorú (a szomszéd faluban volt ilyenre példa, még évek múlva is emlegették, hogy vasárnap délelőtt beállított a rendőrség a családhoz, és járőrkocsival vitték haza a lányt. Pedig ő már 17 éves volt. Egyik család sem volt roma)
9/11 A kérdező kommentje:
köszönjük... hátt... ha az anyja szól,hogy menjen haza akkor nem fogunk ellenkezni, mivel még nincx 18.. de ameddig nem szól addig szerintem lehet itt. köszönöm a válaszokat. :)
2010. szept. 5. 08:58
10/11 anonim válasza:
Fogadjátok örökbe. Így nem csak a barátnőd lesz, hanem a testvéred is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!