Folyékony vagy hagyományos szappant használsz?
Figyelt kérdés
Melyiket használod kézmosásra, a folyékony szappant vagy a "normál" szappant? Miért?2010. szept. 4. 12:19
11/17 anonim válasza:
A higiénia miatt folyékony szappant,mert 3gyerek mellett mindig a szappant mostam régen és sokkal több volt a fertőzés is.Nekünk ez tök jó és nem sorakozik 5 szappan a kádnál,mosdónál...merthát ugye ne fürödjön senki a máséval...ááá
12/17 anonim válasza:
Fertőtlenítő kézmosó gélt és tusfürdőt. Nem fürdünk kádban.
13/17 anonim válasza:
simát, kézmosáshoz, mert engem idegesít, hogy afolyékony valahogy nem jön le annyira a kezemről, legalábbis olyan érzésem van.
A sima szappan után pedig érzem, hogy nem lesz zsíros kezem(monduk kaja után)
Tusoláshoz is általában azt használok, nem tudom miért az van kéznél:D
14/17 anonim válasza:
Nem. Annyi a titok, hogy amikor mosod vele a kezed, mielőtt leteszed a szappantartóba, végighúzod rajta a kezed alul-felül, vagy akár végigcsúsztatod a két kezed között, hogy a felesleges vizet eltávolítsd róla. Pofonegyszerű egyébként, csak van, akiknek eddig nem terjed a problémamegoldó-képességük.
15/17 anonim válasza:
Bocs, az utolsó a 13.42-esnek ment.
16/17 anonim válasza:
Hagyományosat. Olcsóbb is, meg papírba csomagolják, így nem annyira környezetszennyező talán, mint havonta elhasználni plusz egy műanyag flakont.
17/17 anonim válasza:
A leggagyibb hagyományosat. Így sokkal - szerintem 75%-al - kevesebb pattanásom van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!