Hol vezetik be az emberek a kültéri díszvilágítást?
Figyelt kérdés
Minden házon csillog villog novembert közepétől, én meg csak lesem, hogy mégis hol vannak ezek áramhoz kötve? Nem minden kertben van világítás, sokszor nem túl jó állapotú házakon is ott villog a mű jégcsap, de mégis hogy? Friss háztulajdonosok vagyunk, valami szolid égősort én is szeretnék, könyörgöm, áruljátok el hogy lehet azt konnektorhoz juttatni?
2021. nov. 4. 11:53
1/6 anonim válasza:
Lehet a villanyóra-szekrényben is egy konnektorod, vagy nekem van egy kültéri konnektor is. Csak át kell fúrni a falat egy kötődoboz vagy benti dugalj mellett, felszerelni és kész, bent legyen egy kapcsolója. Esetleg az ajtófélfát is átfúrhatod egy akkora fúróval csak, hogy a kábel kiférjen. Karácsonytól függetlenül is hasznos egy külső dugalj.
2021. nov. 4. 12:03
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell hálózatra csatlakozni. Egy csomó ledes kültéri égő van, ami elemmel/aksival működik, de a legjobb, amin napelemmel.
Nekünk az egész udvart 5 db napelemes, ledes reflektor világítja be a sötétben. Napközben tölt az aksi, sötétben meg világít. A Lidl-ben vettük, kitűnően működik, nagyon erős fénye van.
Ebből gondolom, hogy tuti van ünnepi fényfüzér ilyen technológiával.
2021. nov. 4. 12:20
3/6 Miss Endzsi válasza:
Kültéri konnektor a teraszon.
2021. nov. 4. 12:36
4/6 anonim válasza:
Családi házban lakom és a kerti gépek miatt több kültéri konnektor is van körben a házon.
Nem is értem a kérdést, hiszen minden családi házon illik lennie ilyeneknek.
Vagy hova dugta be pl. a fűnyírót az előző tulaj?!
2021. nov. 4. 13:24
5/6 A kérdező kommentje:
Hát gondolom benzines volt neki, mert itt egy darab külső konnektor nincs. Mi meg lengőhosszabbítóval oldjuk meg.
2021. nov. 4. 20:52
6/6 anonim válasza:
Esetleg érdemes rákérdezni a volt tulajtól, mert nálam is rejtve vannak a házon kívül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.