Páramentesítőt használ valaki hosszabbítóval?
Vettünk egy páramentesítőt, amit a fürdőben szeretnénk használni ruha szállítás céljából, de olyan béna a fürdőnk, hogy nincs benne konnektor. Veszélyes, ha egy 1.5 méteres hosszabbítóba dugom a páramentesítőt?
A doboz szerint érdeklődjek szakembertől, amit holnap megtudok tenni, de előtte itt érdeklődök.
No para. Bármelyik villamosságiban kapsz konnektorba dugható FI relét(esetedben 30mA a lejobb)ebbe dugod a páramentesítő hosszabbítóját. Lehet távolabbi dugaljból is, és az ajtó alatt bevezeted, vagy bárhol.
(ilyen szituban kért a kollégám valami egyszerű megoldást. Egy megfelelő helyen fúrtam egy lukat, ott bedugtam a 3x1-es madzagot, rá a földelt dugaljat, az indulási oldalt meg bedugtam egy FI relés dugaljba.) később csinálták meg véglegesre.
Bármit is csinálsz a fürdőben, FI relé mindenképp kell. 5-6 ezer Forintos tétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!