Pici panel fürdőszobába megfelelő/elegendő ez a páramentesítő?
Sem helyem (a fürdőszobában) sem pénzem egy nagyra nincs.
2,5 m2-es panelfürdőről van szó, és a plafon állandóan penészedik. Pedig ha otthon vagyunk mindig nyitva tartom az ajtót, és a lakást is rendszeresen, minden helyiségben szellőztetem. A központi szellőzőt mindig hallom, hogy működik, de az semmit nem jelent nekem, úgy tűnik.
A lakásban van légkondi(aminek ugye van párátlanító funkciója), de a fürdőszoba nagyon távol van a légkonditól.
Tehát a párátlanító készülékre csak itt lenne szükségem.
Szerintetek egy ilyen kicsi megoldaná a penész problémámat a fürdőszobában?
Lehet, hogy működik a központi elszívó, de ha az ablakaid légmentesen zárnak, akkor nem lesz honnan szívni a friss levegőt.
tegyél egy papírt a szellőző elé, hogy odaszívja-e.
Ha nem, akkor próbáld nyitott ablakkal.
Egyébként az nem lehet, hogy felülről ázol?
A zárószinten lakom, úgy gondolom, hogy akkor a beázás nyomait látnám a frissen festett falakon.
Erre nem igazán gyanakszom.
Az tény, hogy a műanyag ablakaim légmentesen zárnak, ezzel nem sokat tudok tenni, rendszeresen szellőztetek, de a fürdőszoba, a 63 nm-es lakás elrendezéséből adódóan minden ablaktól nagyon-nagyon távol van.
Segítene egy/ez a páramentesítő a fürdőszobai gondjaimon?
Nem segítene, az ablakokra szellőző beszerelése talán. Vagy egyszerűen hagyd résszellőzőre kinyitva Az ablakot állandóan.
Ha zároszint akkor még a hideg felület is gond méginkább szellőztetni kell.
#6: hagyományos mutatós páratartalom mérős hőmérőt én 200 Ft-ért vettem darabját kínából.
Nem kell digitális csodát venni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!