Fontos!! Volt élettárs probléma!?
Van egy férfi aki szakított élettársával.
(hosszú ideig voltak együtt, de a nő csalta folyamatosan)
A férfi elhagyta, megismerkedett egy másik nővel.
A volt élettárs állandó lakcímmel rendelkezik a férfi házában ezért esze ágában sincs máshova költözni.
A férfi rá kényszerül, hogy egy albérletet vegyen ki új párjával.
A volt élettárs nem fizet sem lakbért, sem a rezsit, pedig megbeszélték, hogy fizeti a rezsit legalább, addig amíg nem talál másik helyet magának.
Hátralékokat hagy maga után, és jön a végrehajtói levél, hogy fizessen a férfi vagy a házra terhelik.
A férfi rá kényszerül, hogy részletbe fizeti az elmaradásokat, viszont a nő kiröhögi és azt mondja ez nem az ő sara, ez van.
Az előzményben az ügyvéd azt mondja, mindennek jár a fele a nőnek abból ami a férfié.
És, hogy nem tudja ki tenni a lakásból csak bírói végzéssel.
(Ezért nem fizet a nő)
A kérdés:
#MILYEN JOGAI VANNAK ILYENKOR A NŐNEK?
#ILYEN ESETBEN SEM LEHET KITENNI ŐT?
#AKKOR IS ILLETI ŐT MINDENNEK A FELE?
#ÉS HA HÁTRALÉKOT HAGY MAGA UTÁN A FÉRFI NEVÉRE, AKKOR A TARTOZÁSBÓL IS JÁR A NŐNEK A FELE NEM?
Igen. Eljutottak hozzá a válaszok. Köszönöm.
Mindenek előtt keres egy másik ügyvédet, mert amit az előző össze hordott szerintem nem úgy van.
Beszél egy másikkal és akkor jönnek a következmények.
Semmi nincs eltitkolva, akkor minek kértem volna segítséget ha nem mondok el mindent?!
Én ennyit tudok amit mondtak, mert beszéltem édesanyjával is.
Ő is mondta, hogy azt mondta az ügyvéd.
Viszont..
Szerintem senki nem tartaná el az exét, főleg a saját lakásában, miközben ő meg máshova fizeti a bérleti díjat🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!