Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fontos!! Volt élettárs probléma!?

Fontos!! Volt élettárs probléma!?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki szakított élettársával.

(hosszú ideig voltak együtt, de a nő csalta folyamatosan)

A férfi elhagyta, megismerkedett egy másik nővel.

A volt élettárs állandó lakcímmel rendelkezik a férfi házában ezért esze ágában sincs máshova költözni.

A férfi rá kényszerül, hogy egy albérletet vegyen ki új párjával.

A volt élettárs nem fizet sem lakbért, sem a rezsit, pedig megbeszélték, hogy fizeti a rezsit legalább, addig amíg nem talál másik helyet magának.

Hátralékokat hagy maga után, és jön a végrehajtói levél, hogy fizessen a férfi vagy a házra terhelik.

A férfi rá kényszerül, hogy részletbe fizeti az elmaradásokat, viszont a nő kiröhögi és azt mondja ez nem az ő sara, ez van.

Az előzményben az ügyvéd azt mondja, mindennek jár a fele a nőnek abból ami a férfié.

És, hogy nem tudja ki tenni a lakásból csak bírói végzéssel.

(Ezért nem fizet a nő)

A kérdés:

#MILYEN JOGAI VANNAK ILYENKOR A NŐNEK?

#ILYEN ESETBEN SEM LEHET KITENNI ŐT?

#AKKOR IS ILLETI ŐT MINDENNEK A FELE?

#ÉS HA HÁTRALÉKOT HAGY MAGA UTÁN A FÉRFI NEVÉRE, AKKOR A TARTOZÁSBÓL IS JÁR A NŐNEK A FELE NEM?

2021. okt. 7. 18:06
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Igen. Eljutottak hozzá a válaszok. Köszönöm.

Mindenek előtt keres egy másik ügyvédet, mert amit az előző össze hordott szerintem nem úgy van.

Beszél egy másikkal és akkor jönnek a következmények.

Semmi nincs eltitkolva, akkor minek kértem volna segítséget ha nem mondok el mindent?!

Én ennyit tudok amit mondtak, mert beszéltem édesanyjával is.

Ő is mondta, hogy azt mondta az ügyvéd.

Viszont..

Szerintem senki nem tartaná el az exét, főleg a saját lakásában, miközben ő meg máshova fizeti a bérleti díjat🤦‍♀️

2021. okt. 9. 17:21
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
mizu kérdező, sikerült kitenni az exet?
2021. dec. 12. 16:30
 33/33 A kérdező kommentje:
Igen, kapott az ügyvédtől egy felszólító levelet, hogy hagyja el a lakást egy adott időpontig. Utána zár csere.. Viszlát
2021. dec. 23. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!