Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Napi 1-2 órát le lehet takarni...

Laci199 kérdése:

Napi 1-2 órát le lehet takarni valamivel a radiátort?

Figyelt kérdés
Sajnos az utóbbi időben nagyon zúg és morajlik a radiátor, sajnos nem segített a légtelenítés és egyéb dolgok sem. Tudom hogy eszeveszett gondolat, de arra gondoltam hogy amig elalszom (1-2 óra) addig körbekerítem előre méretrevágott kőzetgyapottal, ami nagyjából körbeéri a radiátort, így csillapítja a zajt. Természetesen a radiátor le lesz tekerve 0-ra, mert a távhő miatt a panelba úgyis dőg meleg van. Próbáljam ki vagy fenáll a gyulladásveszély?

2021. okt. 3. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg nem 70-80 fokos. A kőzetgyapot amúgy sem gyulladás veszélyes. Ha letekered, pláne.

De ha elzárod a radiátort, akkor nem lesz hangja sem.

2021. okt. 3. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha letekerem akkor is ugyanolyan hangos, megy tovább. Ez amúgy panellakás, távhő. Lehet hogy akkor a szeleppel van baj?
2021. okt. 3. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Akkor máshol van a zajforrás, a fém cső meg elviszi.
2021. okt. 3. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Így van, feletted, alattad, pincében valahol zúg a cső. Ha elzárod nem folyik át rajta víz.
2021. okt. 3. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha teljesen elzártad és zajtb hallasz, akkor máshol van a zaj forrása. Ezt kutasd fel!
2021. okt. 4. 09:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Remek, akkor szakembert kell híni...
2021. okt. 4. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nélküle nem tudod elvégezni? Járd sorba az alattad és fölötted lakókat, ill. azokat a szomszédaidat, akiktől hozzád megy a fűtőcsővezeték. Egyik szobánkba pl. a szomszéd lakásból jön, mert olyan a szobák elrendezése, hogy máshonnan nem jöhet
2021. okt. 4. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!