Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Már bekevert, de valószínűleg...

Már bekevert, de valószínűleg "lejárt" keverék benzin be lehet újra keverni?

Figyelt kérdés
Nyár közepe felé vettem egy husqvarna fűkaszát és mellé 5 liter benzint. Mikor megjött a gép túlságosan beleéltem magam ezért az egészet bekevertem, viszont nekem az a mennyiség elég lenne 2-3 hónapra. A problémám az, hogy az olajon az áll, hogy 1 hónap után lebomlik a benzin és mivel még csak 2 litert használtam el nem vagyok biztos benne mihez kezdjek vele. Ilyen drága gépbe nem akarom csak úgy belerakni viszont kiönteni sem szeretném ha van még esély a használatára. Érdekelne, hogy így még használható-e vagy kell-e olajat adnom hozzá. Elnézést a hosszú leírásért. A válaszokat előre is köszönöm.

2021. szept. 30. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
veszel friss 100as benzint . én a bekavart benzint nálam 3-5 dl marad beletöltöm tankolás után fater benzines munkás autójába vagy takarításra használom
2021. szept. 30. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Én az ilyen "elrontott keveréket" a négyütemű fűnyírómba használtam el.

Négyütemű motorba ha éppen nincs más akkor bele lehet tenni a keveréket is, csak fordítva tilos!

2021. szept. 30. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:

"az olajon az áll, hogy 1 hónap után lebomlik a benzin"

Ez melyik olaj?

Egyébként máskor használj 2t tartósítót! Elsőre drága, de piszok lassan fog fogyni.

2021. szept. 30. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Husqvarna Synthetic XP olajat vettem hozzá és rosszul emlékeztem mert nem az olajon írja hanem a gép könyvében. egyszerre néztem át hozzá mindent valószínűleg ezért kevertem össze.
2021. szept. 30. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!