A kutyánk valószínűleg megette a szálkát. Lehet tőle baja? Sos
Tudjuk, hogy a mi hibánk, elismerjük.
Apukám délelőtt halat evett, a szálkákat pedig a kukába dobta, és valószínűleg a kutya kiette míg nem voltunk itthon. Nem tudom, milyen hal volt és mekkora, és milyenek voltak a szálkái. 1 és fél éves tacskó keverék, valamennyivel nagyobb mint egy átlag tacskó. Lehet tőle valami komolyabb baja? Annyira sajnáljuk és annyira félünk, strandon voltunk, és arra érkeztünk haza, hogy a kuka fel van borítva. A szőnyegen is volt több szálka darab, nem voltak valami nagyok, és én magam is el tudtam törni. 5 órát volt egyedül. Most teljesen jól van, ugat, iszik, eszik, majd kiugrott a bőréből, amikor megérkeztünk, szóval nem láttunk semmi furcsát rajta.
Kell ilyenkor valamit adni neki?
Egyébként már délelőtt, amikor apukám ette a halat, akkor is kíváncsivá tette a szálka, sikerült is neki kicsempészni egyet a kukából, de azt szerencsére észrevettük és rászóltunk. Lesz tőle valami komoly baja? :( Orvoshoz már nem igen tudnánk menni, max ügyeletre, de lehet hogy ott sem látnak szívesen.
Lehet, de nem valószínű, hogy lesz.
Figyeljétek.
Ha nem eszik, kedvetlen, bágyadt, nem kakil, hasát fájlalja (púposít, szomorúnak tűnik), akkor állatorvos.
Ha nincs semmi tünete, akkor minden rendben.
Köszönjük. Nagyon remélem, hogy tényleg nem lesz semmi baja.
Felőlem még jöhetnek válaszok.
Igen, semmi baja nem volt, még aznap este kakilt, és az is teljesen rendben volt.
Köszönöm mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!