Olyan elektromos radiátort vagy ilyesmit keresnék ami nagyon biztonságos ,bekapcsolva hagyhatom mig távol vagyok és költséghatékony is ! Tudnátok mondani jót ?
A klíma a legjobb, más azt venne a helyedben, neked meg már van is.
Klímánál nincs erősebb konnektoros fűtőkészülék. 2kw szokott lenni a max amit ezek leadnak, a klímád pedig, ha a legkisebb van akkor is 2.6kw/3.2kw-al tud fűteni, viszont csak 900-1000w-ot fesz fel.
Nos kedves kérdező. A külső levegő hőmérséklete erősen befolyásolja a klíma fogyasztását, a teljesítményét, sőt a működési tartományát is ez tudjok jól.
Egy valóban jó klímásnak kérdése az elsők között,hogy mire is akarod használni... csak hűteni vagy alkalom adtán enyhe időbe fűteni?? ezt mind tudja amúgy. Vagy esetleg te csak ezzel szeretnél télen is?? Ha igen akkor pénztárcát nagyobbra kell nyitni mert fűtésre optimalizált készülék kell. Nekem pl a hálóban egy gree pulse van, ez egy -15 fokos működési tartományig van (azért megszenvedne már a -5 be is hát még -15be, a villanyórával együtt,de nekem csak hűteni kell). A nappaliba párom javaslatára aki ezzel foglalkozik egy fűtésre optimalizált amber royal lett rakva,mert soha nem tudni legyen egy olyan (ha a gázkazán tönkre megy,fenekünk nem fagy be mire kicserélik), nos ennek működési tartománya -30fokig van és könyv szerint -25fokig a névleges teljesítményt képes leadni. Amik fűtésre vannak optimalizálva azok lazán 2szer annyiba kerűlnek mint amik nem,de azokkat lehet önálló fűtésként is használni. Itt még arra kitérnék,hogy nem mind1 milyen teljesítményű gép kerűl fel ,mert se az alúl se a túl méretezett nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!