Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Olyan elektromos radiátort...

Olyan elektromos radiátort vagy ilyesmit keresnék ami nagyon biztonságos ,bekapcsolva hagyhatom mig távol vagyok és költséghatékony is ! Tudnátok mondani jót ?

Figyelt kérdés

#fűtés #elektromosfutes
2021. szept. 23. 12:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Fűtök a klimával es nem nem kell h tarifa mivel kijovok olcson igy is .
2021. szept. 23. 16:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Vann elektromos konvektor, elektromos radiátor vagy fűtőpanel. Ezeken a néven futnak. Van soknak lába , így nemcsak falra szerelhető, hanem szabadon álló is. Oda viszed ahova akarod. Ezekbe sok wifis is van. Okos funkciókkal stb.
2021. szept. 23. 16:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi a baj a klímával,hogy akarsz mellé más elektromosat is? Én nagyon szeretem ami van ,pláne a wifis vezérlés miatt :D
2021. szept. 23. 17:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Semmi baj vele de egy erős hideg téli napon nem elég ha dolgozni vagyok és nem tudok befűteni.
2021. szept. 23. 17:49
 15/19 anonim ***** válasza:

A klíma a legjobb, más azt venne a helyedben, neked meg már van is.

Klímánál nincs erősebb konnektoros fűtőkészülék. 2kw szokott lenni a max amit ezek leadnak, a klímád pedig, ha a legkisebb van akkor is 2.6kw/3.2kw-al tud fűteni, viszont csak 900-1000w-ot fesz fel.

2021. szept. 23. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Lecserélném a klímámat ténylegesen fűtésre optimalizáltra.
2021. szept. 24. 08:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 2000 wattos wifis somogy home hősugárzóm, szép, üveglapos, applikációval programozható, csecsebecse, semmire nem jó, és eszi az áramot.
2021. szept. 24. 08:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Nos kedves kérdező. A külső levegő hőmérséklete erősen befolyásolja a klíma fogyasztását, a teljesítményét, sőt a működési tartományát is ez tudjok jól.

Egy valóban jó klímásnak kérdése az elsők között,hogy mire is akarod használni... csak hűteni vagy alkalom adtán enyhe időbe fűteni?? ezt mind tudja amúgy. Vagy esetleg te csak ezzel szeretnél télen is?? Ha igen akkor pénztárcát nagyobbra kell nyitni mert fűtésre optimalizált készülék kell. Nekem pl a hálóban egy gree pulse van, ez egy -15 fokos működési tartományig van (azért megszenvedne már a -5 be is hát még -15be, a villanyórával együtt,de nekem csak hűteni kell). A nappaliba párom javaslatára aki ezzel foglalkozik egy fűtésre optimalizált amber royal lett rakva,mert soha nem tudni legyen egy olyan (ha a gázkazán tönkre megy,fenekünk nem fagy be mire kicserélik), nos ennek működési tartománya -30fokig van és könyv szerint -25fokig a névleges teljesítményt képes leadni. Amik fűtésre vannak optimalizálva azok lazán 2szer annyiba kerűlnek mint amik nem,de azokkat lehet önálló fűtésként is használni. Itt még arra kitérnék,hogy nem mind1 milyen teljesítményű gép kerűl fel ,mert se az alúl se a túl méretezett nem jó

2021. szept. 24. 12:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Nekem is gree van a legjobb fajta ez is vagy 3-400-ba került ha nem többe . Mindegy akkor szereltetek be még egy ilyen klímát majd .Köszi a válaszokat !
2021. szept. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!