Kb. 1 éves benzint hol lehet leadni? Biztonságosan kezelhető?
Kérdezd meg a szomszédokat, ismerősöket, hátha kell valakinek. Bármit is vészmadárkodnak a neten, 1 éves benzin még simán működőképes, legfeljebb már nem olyan jó a hatásfoka, keverni kell frissel, a benne lévő adalékok miatt.
Beszéltem egy adalékgyártó cég mérnökével, ők direkt teszteket csináltak ezzel kapcsolatban. A bekevert 2T benzinnel semmi problémát nem tapasztaltak 1 év után. A saját tapasztalatom is ez, bár én csak 8-10 hónapos benzineket szoktam elhasználni. Simán beindulnak velük a gépek (van vagy 12), de használathoz azért felesben szoktam hozzájuk önteni frisset.
A kanna a hőmérséklet miatt van felfújódva, nem a romlás miatt, a benzin így viselkedik. Ha beleteszed a pincében tárolt benzint, aztán kiteszed a napra, tíz perc alatt felfúvódik. Ha a forró garázsban tárolt meleg benzint teszed edénybe, akkor meg hidegben összehorpad a műanyag edény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!