Dettol, Sanytol fertőtlenítőket muszáj lemosni?
Figyelt kérdés
Pl ha lefújom vele a kilincset, hűtőfogó, wc, kapcsolók stb muszáj letörölnöm? Vagy elég ha rászárad? Reklámban rögtön letörli miután lefújta de ugye van behatási ideje is, de nincs kedvem újra átfutni a házat csak hogy letörölgessek mindent :D2021. szept. 19. 22:30
1/5 anonim válasza:
Ha nem törlöd le, akkor ragad utána a felület.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Én Dettolt használok, de ha nem törlöm egyáltalán, be lehet ájulni a szagtól. XD Nekem csak ennyi bajom van vele, amúgy meg nem kötelező letörölni.
4/5 anonim válasza:
Mi Sanytol-t nem töröljük le. Sose volt semmi bajunk, se a kutyának.
5/5 anonim válasza:
Használtam már Dettolt, Sanytolt is, de soha nem törlöm le egyiket sem. Nekem soha nem ragad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!